Ніхто не вірить, що цей торт пекти не потрібно: мандаринове тирамісу
Діти в захваті від цього десерту

Ніхто не вірить, що цей торт пекти не потрібно: мандаринове тирамісу/Фото: Bing
Діти обожнюють цей тортик. Спробуйте приготувати разом із фудблогеркою Ольгою Головіною.
Що потрібно
- печиво савоярді - велике упакування
- вершки 33% - 300 мл
- маскарпоне - 2 пачки (500 г)
- мандарини - 500 г без шкірки
- цукор - 60 г
- цукрова пудра - 120 г
- додатково мандарини для декору
Приготування
- Для початку приготуємо мандаринове пюре. Для цього чистимо мандарини та перебиваємо їх у блендері.
- Перетираємо через сито і додаємо цукор, перекладаємо у сотейник і на невеликому вогні доводимо до кипіння. Вимикаємо і даємо йому вистигнути до кімнатної температури.
- Тим часом приготуємо крем. Для цього холодні вершки збиваємо до піків, додаємо цукрову пудру та маскарпоне і перемішуємо лопаткою або міксером на маленьких обертах.
- Дно форми змащуємо кремом, щоб тортик краще тримався.
- Для бортиків трішки обрізаємо печиво і з одного боку вмокаємо в мандаринове пюре, викладаємо за формою.
- Далі викладаємо перший шар печива, не забуваємо кожне печиво вмокати у мандаринове пюре. Намагаємося заповнити весь простір, щоб вийшов ніби корж з печива.
- Далі викладаємо шар крему і продовжуємо це повторювати, доки маєте інгредієнти. Верхній шар має бути кремовий і його ми декоруємо на смак.
- Я використала мандарини, гарно ще виглядатиме розмарин. Залишаємо наш тортик на 5-6 годин у холодильнику. А далі можна смакувати.
Смачного!
Трендовий меренговий рулет з мандаринами: смак Нового року. Відеорецепт.
Джерело:
Фудблогер Ольга Головіна
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні