ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ніхто не вірить, що цей торт пекти не потрібно: мандаринове тирамісу

Рецепти 08:19 - 26 грудня 2023

Діти в захваті від цього десерту

Ніхто не вірить, що цей торт пекти не потрібно: мандаринове тирамісу

Ніхто не вірить, що цей торт пекти не потрібно: мандаринове тирамісу/Фото: Bing

Діти обожнюють цей тортик. Спробуйте приготувати разом із фудблогеркою Ольгою Головіною.

Що потрібно

  • печиво савоярді - велике упакування
  • вершки 33% - 300 мл
  • маскарпоне - 2 пачки (500 г)
  • мандарини - 500 г без шкірки
  • цукор - 60 г
  • цукрова пудра - 120 г
  • додатково мандарини для декору

Приготування

  1. Для початку приготуємо мандаринове пюре. Для цього чистимо мандарини та перебиваємо їх у блендері.
  2. Перетираємо через сито і додаємо цукор, перекладаємо у сотейник і на невеликому вогні доводимо до кипіння. Вимикаємо і даємо йому вистигнути до кімнатної температури.
  3. Тим часом приготуємо крем. Для цього холодні вершки збиваємо до піків, додаємо цукрову пудру та маскарпоне і перемішуємо лопаткою або міксером на маленьких обертах.
  4. Дно форми змащуємо кремом, щоб тортик краще тримався.
  5. Для бортиків трішки обрізаємо печиво і з одного боку вмокаємо в мандаринове пюре, викладаємо за формою.
  6. Далі викладаємо перший шар печива, не забуваємо кожне печиво вмокати у мандаринове пюре. Намагаємося заповнити весь простір, щоб вийшов ніби корж з печива.
  7. Далі викладаємо шар крему і продовжуємо це повторювати, доки маєте інгредієнти. Верхній шар має бути кремовий і його ми декоруємо на смак.
  8. Я використала мандарини, гарно ще виглядатиме розмарин. Залишаємо наш тортик на 5-6 годин у холодильнику. А далі можна смакувати.

Смачного!

Трендовий меренговий рулет з мандаринами: смак Нового року. Відеорецепт.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин