Як приготувати всесвітньо відомі сіннабони: простий рецепт
Спробувавши одного разу, ви ніколи не забудете смак сіннабонов

Автор: Karolina Grabowska/Фото: Pexels
Ці ароматні булочки з корицею здобули всесвітню популярність. Люди готові відстояти чергу, щоб роздобути цей лакомий шматочок. Редакція Meta.ua підготувала легкий і простий рецепт сіннабонов.
Інгредієнти для крему:
- Вершкове масло - 60 г;
- Сир - 300 г;
- Цукрова пудра - 100 г.
Інгредієнти для тіста:
- Тепле молоко - 300 мл;
- Яйця - 2 шт;
- Борошно - 500-600 г;
- Вершкове масло - 80 г;
- Дріжджі - 1 ч.л .;
- Цукор - 100 г;
- Ванільний цукор - 10 г;
- Дрібка солі.
Для посипання знадобиться: ⠀
- Цукор - 3 ст.л.
- Кориця - 30-40 г;
- Шоколадна крихта - 50 г.
Приготування:
Крок 1. У великій ємності змішати тепле молоко з дріжджами і цукром. Залишити на 30 хвилин.
Крок 2. Збити яйця разом з маслом і цукром.
Крок 3. Змішати яєчну суміш з опарою. У кілька етапів додати борошно. Тісто необхідно залишити на годину в теплому місці.
Крок 4. Тісто розгортаємо так, щоб його товщина була 1 см. Після посипаємо сумішшю кориці.
Крок 5. Після скручуємо в рулет і нарізаємо його на кілька частин.
Крок 6. Відправити запікатися в духовку на 30-40 хвилин при 180 ℃.
Крок 7. Готові булочки змастити кремом, за бажанням додати горіхи.
Ідеальні булочки готові!
Раніше ми повідомили, що Тетяна Литвинова поділилася секретним рецептом бургера, приготованого на мангалі.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!