ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ідеальні чебуреки: не втрачайте часу, починайте готувати

Рецепти 15:01 - 23 лютого 2024

Хрумкі та соковиті

Ідеальні чебуреки: не втрачайте часу, починайте готувати

Фото з pexels.com

Смачні чебуреки то є любов на все життя. Цей рецепт ви передаватимете з покоління в покоління.

Що треба:

  • вода (кип'ячена, тепла) – 200 мл
  • яйце — 1 шт.
  • сіль (не повна) – 1 ч. л
  • цукор – 0.5 ч. л
  • горілка – 4 ст. л
  • олія — 5-6 ст. л
  • борошно — 2-2.5 скл.
  • м'ясо (яловичина з жирком) – 300-350 г
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • спеції — на свій смак

Приготування:

Всипте в миску 1,5 склянки борошна. Зробіть в середині поглиблення, влийте воду, масло, горілку, вбийте яйце, додайте сіль і цукор, замісіть тісто, підсипаючи ще борошно (воно має бути трохи м'якшим, ніж на пельмені).

Після того, як добре вимішаєте тісто, прикрийте його мискою та залишіть мінімум на 1 годину. В процесі його потрібно перебити кілька разів, адже чим довше тісто постоїть, тим смачніше буде.

Додайте у фарш цибулю, сіль та перець за смаком. Трохи розведіть його крижаною водою (приблизно 50 мл) так, щоб фарш був як дуже густа сметана.

Розділіть тісто, сформуйте чебуреки. Смажте на середньому вогні до золотистого кольору.

Раніше ми писали про те, як приготувати сегединський гуляш.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин