ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ситно, смачно і корисно: рецепт томатно-вершкової зупи

Рецепти 08:27 - 19 березня 2024

Ця страва може бути дуже різноманітною, залежно від регіону, сезону та доступних інгредієнтів

Блогерка наочно показала, як приготувати зупу з томатами та вершками / Фото: instagram/vistovska_cooking

Блогерка наочно показала, як приготувати зупу з томатами та вершками / Фото: instagram/vistovska_cooking

Рецепт зупи в різних його варіаціях відомий по всій Східній Європі. Насправді страву цілком можна назвати супом, ось тільки з деякими цікавими відмінностями.

Так, готують її з додаванням м'яса і томатів. Останні надають йому характерного червоного кольору та свіжого смаку. Залежно від регіону або сезону складові зупи можуть змінюватися за бажанням.

Інгредієнти

  • Картопля — 3 шт;
  • Перець болгарський — 1 шт;
  • Томати — 100 г;
  • Куряче філе — 1 шт;
  • Вершки — 200 мл;
  • Часник — 2 зубчики;
  • Спеції;
  • Зелень.

Рецепт

  1. Наріжте кубиком курку і відправте її обсмажуватися до золотистого відтінку на рослинній олії з додаванням улюблених приправ. Автор використовувала сіль із копченою паприкою.
  2. Розігрійте каструлю з товстим дном, змастіть її олією та обсмажте нарізані перець із томатами. Посоліть, поперчіть на свій розсуд і викладіть до них подрібнений часник.
  3. Після цього додайте картоплю з куркою, залийте водою і готуйте, поки картопля не звариться.
  4. Наприкінці потрібно додати вершки та потримати на плиті каструлю приблизно 5 хвилин. Притрусіть зеленню і подавайте на стіл із сухариками. Смачного!

Раніше ми розповідали, як приготувати картопляні кльоцки з фрикадельками.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин