Ситно, смачно і корисно: рецепт томатно-вершкової зупи
Ця страва може бути дуже різноманітною, залежно від регіону, сезону та доступних інгредієнтів

Блогерка наочно показала, як приготувати зупу з томатами та вершками / Фото: instagram/vistovska_cooking
Рецепт зупи в різних його варіаціях відомий по всій Східній Європі. Насправді страву цілком можна назвати супом, ось тільки з деякими цікавими відмінностями.
Так, готують її з додаванням м'яса і томатів. Останні надають йому характерного червоного кольору та свіжого смаку. Залежно від регіону або сезону складові зупи можуть змінюватися за бажанням.
Інгредієнти
- Картопля — 3 шт;
- Перець болгарський — 1 шт;
- Томати — 100 г;
- Куряче філе — 1 шт;
- Вершки — 200 мл;
- Часник — 2 зубчики;
- Спеції;
- Зелень.
Рецепт
- Наріжте кубиком курку і відправте її обсмажуватися до золотистого відтінку на рослинній олії з додаванням улюблених приправ. Автор використовувала сіль із копченою паприкою.
- Розігрійте каструлю з товстим дном, змастіть її олією та обсмажте нарізані перець із томатами. Посоліть, поперчіть на свій розсуд і викладіть до них подрібнений часник.
- Після цього додайте картоплю з куркою, залийте водою і готуйте, поки картопля не звариться.
- Наприкінці потрібно додати вершки та потримати на плиті каструлю приблизно 5 хвилин. Притрусіть зеленню і подавайте на стіл із сухариками. Смачного!
Раніше ми розповідали, як приготувати картопляні кльоцки з фрикадельками.
Джерело:
instagram/vistovska_cooking
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні