Таку страву готували наші бабусі під час посту: картопляні пиріжки з консервою
Ця страва підійде для тих, хто дотримується посту і просто для смачного обіду всієї родини

Картопляні пиріжки з консервою/Фото: mil_alexx
Картопляні пиріжки з консервою — ця пісна страва точно здивує усю вашу родину. Рідні точно проситимуть приготувати її ще.
Інгредієнти:
- 700 г картоплі
- 5 ст.л борошна(у мене пшеничне)
- 1 яйце
- сіль, перець
- 70 г зеленої цибулі
- 2 банки кільки або сардини у томаті
- панірувальні сухарі для обвалювання
- 50 г олії для смаження
Спосіб приготування:
- відваріть картоплю у підсоленій воді до готовності, і злийте її.
- потовчіть картоплю, додайте яйце і все вимішайте.Додайте рублену цибулю, сіль і перець і консерву. З риби дістаньте кісточки, та все гарно розімніть і вимішайте. Додайте борошно і вимішайте все разом в однорідну масу
- в якості консерви беру кільку або сардину в томаті
- виліплюємо із цього тіста гарні пиріжки, які обвалюємо у панірувальних сухарях.
- смажимо на олії, на розігрітій сковороді, на середньому вогні, до золотистості з обох сторін — це займе по 3-4 хв з кожного боку. Підсушуємо на серветці від олії і готово.
Раніше ми пропонували спробувати найсмачніше печиво за 15 хвилин.
Джерело:
Алекс Міль
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні