ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Таку страву готували наші бабусі під час посту: картопляні пиріжки з консервою

Рецепти 10:08 - 19 березня 2024

Ця страва підійде для тих, хто дотримується посту і просто для смачного обіду всієї родини

Таку страву готували наші бабусі під час посту: картопляні пиріжки з консервою

Картопляні пиріжки з консервою/Фото: mil_alexx

Картопляні пиріжки з консервою — ця пісна страва точно здивує усю вашу родину. Рідні точно проситимуть приготувати її ще.

Інгредієнти:

  • 700 г картоплі
  • 5 ст.л борошна(у мене пшеничне)
  • 1 яйце
  • сіль, перець
  • 70 г зеленої цибулі
  • 2 банки кільки або сардини у томаті
  • панірувальні сухарі для обвалювання
  • 50 г олії для смаження

Спосіб приготування:

  1. відваріть картоплю у підсоленій воді до готовності, і злийте її.
  2. потовчіть картоплю, додайте яйце і все вимішайте.Додайте рублену цибулю, сіль і перець і консерву. З риби дістаньте кісточки, та все гарно розімніть і вимішайте. Додайте борошно і вимішайте все разом в однорідну масу
  3. в якості консерви беру кільку або сардину в томаті
  4. виліплюємо із цього тіста гарні пиріжки, які обвалюємо у панірувальних сухарях.
  5. смажимо на олії, на розігрітій сковороді, на середньому вогні, до золотистості з обох сторін — це займе по 3-4 хв з кожного боку. Підсушуємо на серветці від олії і готово.

Раніше ми пропонували спробувати найсмачніше печиво за 15 хвилин.

Джерело: Алекс Міль

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин