Рецепт смаженого редису: не повірите, але це дуже смачно
Цей рецепт розкриє нові смакові властивості популярного овоча

Фото: Рexels/ Автор - Laura McCormac
Одним з найбільш популярних літніх овочів є редис. Всі його звикли їсти в сирому вигляді, але як виявилося, цей овоч можна смажити.
Рейтинг хітових весняних міксів часто очолює салат з рожевого редису, огірка і молодої капусти, заправлений ароматною олією. Однак цьому овочу можна надати зовсім інше значення завдяки правильному приготуванню.
Рецепт смаженого редису
Вам знадобиться:
- 2 пучка молодого редису;
- 1 пучок молодого часнику;
- 2 столових ложки яблучного оцту;
- 1,5 столових ложки соняшникової олії;
- 1,5 столових ложки вершкового масла;
- сіль та перець.
Змастіть розігріту сковороду вершковим маслом і соняшниковою олією, потім покладіть до неї редис, розрізаний навпіл. Обсмажуйте овочі на середньому вогні близько 1,5 хвилини, після чого додайте нарізані стебла молодого часнику, оцет та сіль з перцем. Протушкуйте редис ще 3 хвилини, після чого зніміть овочі з вогню.
Під час смаження овоч стане ніжно-рожевого кольору і матиме хрустку скоринку. Також редис втратить свою гостроту.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачну пасту з тунцем і кукурудзою.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!