Домашня буженина у рукаві
Виходить м'якесенька і дуже ароматна

Фото з ТГ-каналу Український кулінар | Рецепти
Така буженина дуже добре підходить для бутербродів.
Що треба:
- Шматок свинини (800-900 г)
- 2-3 ч. л. солі
- 2-3 зуб. часнику
- 2 шт. лаврового листа
- 1 л води
Приготування:
У киплячу воду додайте сіль, перець, спеції та лавровий лист. Добре розмішайте та повністю охолодіть. Покладіть у цю воду м'ясо, накрийте плівкою, поставте в холодильник на 4-5 годин, краще на ніч.
Промариноване м'ясо обсушіть, ще раз поперчіть, посоліть, приправте спеціями. Зробіть надрізи і заповніть їх часником.
Розігрійте духовку до 190 градусів. М'ясо помістіть в рукав для запікання, зверху покладіть лавровий лист із маринаду. Запакуйте рукав і зробіть у ньому кілька надрізів. Випікайте близько 1 години. Після цього зніміть рукав і дайте м’ясу зарум’янитися.
Раніше ми писали, як приготувати соковитий рулет "Мімоза".
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!