ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Домашня буженина у рукаві

Рецепти 11:42 - 27 березня 2024

Виходить м'якесенька і дуже ароматна

Домашня буженина у рукаві

Фото з ТГ-каналу Український кулінар | Рецепти

Така буженина дуже добре підходить для бутербродів.

Що треба:

  • Шматок свинини (800-900 г)
  • 2-3 ч. л. солі
  • 2-3 зуб. часнику
  • 2 шт. лаврового листа
  • 1 л води

Приготування:

У киплячу воду додайте сіль, перець, спеції та лавровий лист. Добре розмішайте та повністю охолодіть. Покладіть у цю воду м'ясо, накрийте плівкою, поставте в холодильник на 4-5 годин, краще на ніч.

Промариноване м'ясо обсушіть, ще раз поперчіть, посоліть, приправте спеціями. Зробіть надрізи і заповніть їх часником.

Розігрійте духовку до 190 градусів. М'ясо помістіть в рукав для запікання, зверху покладіть лавровий лист із маринаду. Запакуйте рукав і зробіть у ньому кілька надрізів. Випікайте близько 1 години. Після цього зніміть рукав і дайте м’ясу зарум’янитися.

Раніше ми писали, як приготувати соковитий рулет "Мімоза".

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин