ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Оригінальний спосіб приготування голубців: готуємо капустяний равлик

Рецепти 14:42 - 29 березня 2024

Таких голубців ви точно не куштували

Готуємо голубці-равлик/Фото: кадр з відео

Готуємо голубці-равлик/Фото: кадр з відео

Якщо ви втомилися від голубців, пропонуємо спробувати капустяного равлика. Ця страва на смак нагадує голубці, проте виглядає як гарнір з найкращого результату.

Рецепт капустяного равлика: інгредієнти

  • Філе індички 500 г
  • Капуста (велика) 1 шт
  • Цибуля 2 шт
  • Морква 2 шт
  • Часник 2 зубка
  • Томати пелаті 1 банка
  • Булгур 150 г
  • Сіль/перець/паприка/сушений чебрець

Спосіб приготування капустяного равлика:

  1. Цибулю нарізаємо дрібним кубиком, моркву та часник натираємо;
  2. Відкладаємо в окрему мисочку невелику частину моркви та цибулі, часник натертий теж там залишаємо, решту цибулі підсмажуємо до жовтого кольору і тоді додаємо моркву, готову засмажку змішуємо з овочами;
  3. Томати пелаті блендеруємо до однорідності;
  4. Із філе індички робимо фарш. Змішуємо фарш з овочами, додаємо булгур, томати пелаті (2-3 ст.л.), парику, сіль, перець, нарізану петрушку та гарненько все перемішуємо;
  5. З капусти вирізаємо качан і ставимо її варитись, коли листки почнуть легко відходити від капусти, оббираємо їх і залишаємо трохи вистигати;
  6. Кожен листок розрізаємо навпіл, вирізаємо серединку, викладаємо на нього начинку і закручуємо в трубочку;
  7. Форму для запікання змащуємо олією, викладаємо на неї нашого равлика спіралькою (як на відео);
  8. До томатів пелаті додаємо сіль, воду і чебрець, перемішуємо, заливаємо цим соусом нашого равлика, зверху накриваємо його пергаментом (силіконовим), щоб соус не випаровувався і ставимо запікатись у духову шафу при температурі 200 градусів на 60 хв.

Якщо у вашій сім’ї недолюблюють супи, спробуйте приготувати на обід суп із скумбрії. Можливо, він переверне свідомість ваших близьких, а потім щиро закохає в себе.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин