ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Весняний буряковий салат: феєрія смаків та кольорів

Рецепти 21:58 - 29 березня 2024

Приготуйте цей салат за лічені хвилини і насолоджуйтесь смаком

Весняний буряковий салат: феєрія смаків та кольорів

Весняний буряковий салат / Фото: freepik.com

З настанням весни так хочеться свіжості, легкості та нових смаків. Саме таким смаком володіє наш весняний буряковий салат. Він не тільки приємно здивує вас своїми барвами, але й зарядить енергією та користю.

Інгредієнти:

  • 2 шт. вареного буряка
  • 400 г консервованої кукурудзи
  • 1 червона цибулина
  • Сік половини лимона
  • Петрушка за смаком
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • Сіль та перець за смаком

Приготування:

  1. Натріть буряк на крупній тертці.
  2. Дрібно наріжте червону цибулю.
  3. Змішайте буряк, цибулю та кукурудзу в мисці.
  4. Вичавіть сік з половини лимона і додайте до салату.
  5. Подрібніть петрушку і додайте до салату.
  6. Заправте салат олією, сіллю та перцем за смаком.
  7. Перемішайте салат і насолоджуйтесь!

Порада:

  • Для більш насиченого смаку буряк можна запекти в духовці, загорнувши у фольгу.
  • Додайте до салату інші овочі за смаком, такі як огірок, зелений горошок або болгарський перець.
  • Для пікантного смаку можна додати до салату тертий сир або подрібнений волоський горіх.

Цей салат - це справжня феєрія смаків та кольорів. Він не тільки смачний, але й дуже корисний. Буряк багатий на вітаміни та мінерали, а кукурудза - джерелом клітковини. Цей салат стане чудовим доповненням до будь-якого обіду або вечері.

Українські нудлі: неймовірний смак в кожному шматочку.

Джерело: valerikiry

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин