Весняний буряковий салат: феєрія смаків та кольорів
Приготуйте цей салат за лічені хвилини і насолоджуйтесь смаком

Весняний буряковий салат / Фото: freepik.com
З настанням весни так хочеться свіжості, легкості та нових смаків. Саме таким смаком володіє наш весняний буряковий салат. Він не тільки приємно здивує вас своїми барвами, але й зарядить енергією та користю.
Інгредієнти:
- 2 шт. вареного буряка
- 400 г консервованої кукурудзи
- 1 червона цибулина
- Сік половини лимона
- Петрушка за смаком
- 2 ст. л. рослинної олії
- Сіль та перець за смаком
Приготування:
- Натріть буряк на крупній тертці.
- Дрібно наріжте червону цибулю.
- Змішайте буряк, цибулю та кукурудзу в мисці.
- Вичавіть сік з половини лимона і додайте до салату.
- Подрібніть петрушку і додайте до салату.
- Заправте салат олією, сіллю та перцем за смаком.
- Перемішайте салат і насолоджуйтесь!
Порада:
- Для більш насиченого смаку буряк можна запекти в духовці, загорнувши у фольгу.
- Додайте до салату інші овочі за смаком, такі як огірок, зелений горошок або болгарський перець.
- Для пікантного смаку можна додати до салату тертий сир або подрібнений волоський горіх.
Цей салат - це справжня феєрія смаків та кольорів. Він не тільки смачний, але й дуже корисний. Буряк багатий на вітаміни та мінерали, а кукурудза - джерелом клітковини. Цей салат стане чудовим доповненням до будь-якого обіду або вечері.
Джерело:
valerikiry
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні