Рум’яна курка з грибами, запечена під шубою з картоплі
Соковита страва, яка стане ідеальним обідом

Фото з ТГ-каналу Український кулінар | Рецепти
Ця страва найбільш смакує, коли гаряча.
Що треба:
- 300 гр курячої грудинки
- 250 гр грибів
- 3-4 середні картоплини
- 1 цибулина
- 1 ст. ложка борошна
- 250 мл молока
- 150 гр вершків
- 100 гр тертого сиру
- сіль, перець, зелень за бажанням
Приготування:
Включіть духовку на 180°С. Відваріть картоплю у мундирі. Остудіть та почистіть. Нагрійте у сковороді масло і обсмажте шматочки курки до рум'яного кольору. На тій же олії обсмажте цибулю, додайте гриби і смажте до випаровування рідини.
Всипте борошно, добре перемішайте і, не перестаючи мішати, влийте молоко з вершками, додайте курку, сіль і перець за смаком. У вогнетривку форму викладіть соус. Зверху натріть картоплю та сир. Запікайте близько 30 хвилин.
Раніше ми писали про те, як приготувати надихаючий суп із скумбрії.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!