ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Частий гість на столі: рецепт картопляного салату з редискою, беконом та яйцем

Рецепти 19:40 - 01 квітня 2024

Салат зі смаком весни

Частий гість на столі: рецепт картопляного салату з редискою, беконом та яйцем

Рецепт картопляного салату з редискою, беконом та яйцем / Фото: Pixabay

Спробуйте побалувати себе цим смачним поєднанням бекону, картоплі, яєць та хрусткої редиски.

Вам знадобиться:

  • 1,2 кг картоплі
  • 120 г сирокопченого бекону
  • 150 г редиски
  • 4 яйця

Для заправки:

  • 3 столових ложки майонезу
  • 3 столових ложки сметани
  • столова ложка гірчиці в зернах
  • подрібнена зелень
  • сіль та перець на смак

Спосіб приготування:

  1. Картоплю добре промийте та відваріть в шкірці до готовності. Почистьте.
  2. Яйця варіть 8 хвилин до крутого жовтка. Почистьте.
  3. Бекон підсмажте на сухій сковорідці до золотистого кольору.
  4. Картоплю та яйця поріжте великими шматочками. Редиску наріжте тоненькими шматочками. Бекон також поріжте на тоненькі смужки.
  5. Для заправки всі інгредієнти, а саме майонез, сметану, гірчицю, зелень, сіль та перець, змішайте.
  6. До порізаної картоплі, бекону, редиски та яєць додайте заправку та перемішайте. Можна подавати.

Нещодавно ми ділилися рецептом курки з грибами, запеченої під шубою з картоплі.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин