Частий гість на столі: рецепт картопляного салату з редискою, беконом та яйцем
Салат зі смаком весни

Рецепт картопляного салату з редискою, беконом та яйцем / Фото: Pixabay
Спробуйте побалувати себе цим смачним поєднанням бекону, картоплі, яєць та хрусткої редиски.
Вам знадобиться:
- 1,2 кг картоплі
- 120 г сирокопченого бекону
- 150 г редиски
- 4 яйця
Для заправки:
- 3 столових ложки майонезу
- 3 столових ложки сметани
- столова ложка гірчиці в зернах
- подрібнена зелень
- сіль та перець на смак
Спосіб приготування:
- Картоплю добре промийте та відваріть в шкірці до готовності. Почистьте.
- Яйця варіть 8 хвилин до крутого жовтка. Почистьте.
- Бекон підсмажте на сухій сковорідці до золотистого кольору.
- Картоплю та яйця поріжте великими шматочками. Редиску наріжте тоненькими шматочками. Бекон також поріжте на тоненькі смужки.
- Для заправки всі інгредієнти, а саме майонез, сметану, гірчицю, зелень, сіль та перець, змішайте.
- До порізаної картоплі, бекону, редиски та яєць додайте заправку та перемішайте. Можна подавати.
Нещодавно ми ділилися рецептом курки з грибами, запеченої під шубою з картоплі.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні