ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Рецепт ідеальної глазурі на пасочки: не липне до рук та не кришиться

Рецепти 12:27 - 19 квітня 2024

Для її приготування не знадобиться багато часу

Рецепт ідеальної глазурі на пасочки: не липне до рук та не кришиться

Рецепт ідеальної глазурі на пасочки/Фото: istockphoto

Готуємо той самий рецепт ідеальної глазурі, яка не кришиться та не липне до рук. З нею потрібно працювати дуже швидко, адже вона скоро застигає.

Інгредієнти:

  • желатин 8 г.
  • вода 45 мл.
  • цукор 150 г. + вода 45 мл.

Приготування:

Желатин заливаємо водою, розмішуємо і залишаємо набухати.

На вогонь ставимо цукор та воду, і варимо до повного розчинення цукру.

Потім переливаємо в іншу миску, додаємо желатин, все перемішуємо вінчиком і починаємо збивати міксером на високій швидкості.

Збиваємо допоки маса не збільшиться у тричі і почне застигати.

Тоді швиденько прикрашаємо пасочки і залишаємо до повного застигання. Смачного.

Раніше ми пропонували спробувати рецепт пухкої паски на вершках.

Джерело: diali_cooking

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин