Рецепт ідеальної глазурі на пасочки: не липне до рук та не кришиться
Для її приготування не знадобиться багато часу

Рецепт ідеальної глазурі на пасочки/Фото: istockphoto
Готуємо той самий рецепт ідеальної глазурі, яка не кришиться та не липне до рук. З нею потрібно працювати дуже швидко, адже вона скоро застигає.
Інгредієнти:
- желатин 8 г.
- вода 45 мл.
- цукор 150 г. + вода 45 мл.
Приготування:
Желатин заливаємо водою, розмішуємо і залишаємо набухати.
На вогонь ставимо цукор та воду, і варимо до повного розчинення цукру.
Потім переливаємо в іншу миску, додаємо желатин, все перемішуємо вінчиком і починаємо збивати міксером на високій швидкості.
Збиваємо допоки маса не збільшиться у тричі і почне застигати.
Тоді швиденько прикрашаємо пасочки і залишаємо до повного застигання. Смачного.
Раніше ми пропонували спробувати рецепт пухкої паски на вершках.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!