ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Шоколадні міні-пасочки без випікання, які обов'язково варто скуштувати на свято

Рецепти 07:05 - 04 травня 2024

Легкий покроковий рецепт порційних шоколадних пасочок

Шоколадні міні-пасочки без випікання

Шоколадні міні-пасочки без випікання / Фото: Instagram @iriska_dimitrova

Ці пасочки мають дуже ніжний смак і аромат, та смакуватимуть навіть найвибагливішим гурманам. Приготуємо їх з фудблогером Ірискою Дімітровою.

Інгредієнти:

  • 500 г кисломолочного сиру 9%
  • 100 г вершкового масла
  • 80 г сметани 20%
  • 70-90 г цукрової пудри(за смаком)
  • 20 г ванільного цукру
  • 100 чорного шоколаду

Для глазурі:

  • 60 г білого шоколаду
  • 1 ч л рослинної олії без запаху
  • 2 паперових стаканчика по 340-350 мл

Приготування:

  1. В мисці поєднуємо кисломолочний сир, м’яке вершкове масло, сметану, цукрову пудру і ванільний цукор. Перебиваємо все блендером до однорідної гладкої консистенції.
  2. Додаємо розтоплений шоколад і перемішуємо лопаткою до однорідності. Щоб шоколад не взявся грудочками, сирна маса має бути кімнатної температури, не холодною!
  3. За допомогою голки робимо багато отворів у дні паперових стаканчикків і змащуємо олією без запаху.
  4. Наповнюємо стаканчики сирно-шоколадною масою, періодично стукаючи стаканчиками по столу, щоб вийшло повітря. Накриваємо плівкою і ставимо невеликий вантаж. Витримуємо в холодильнику не менше 8 — 10 годин (можна більше).
  5. Звільняємо паски від стаканчиків, просто розриваючи їх. Білий шоколад розтоплюємо з олією і прикрашаємо пасочки.

Смачного!

Раніше ми ділились рецептом м’ясного хлібця на Великдень.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин