Шоколадні міні-пасочки без випікання, які обов'язково варто скуштувати на свято
Легкий покроковий рецепт порційних шоколадних пасочок

Шоколадні міні-пасочки без випікання / Фото: Instagram @iriska_dimitrova
Ці пасочки мають дуже ніжний смак і аромат, та смакуватимуть навіть найвибагливішим гурманам. Приготуємо їх з фудблогером Ірискою Дімітровою.
Інгредієнти:
- 500 г кисломолочного сиру 9%
- 100 г вершкового масла
- 80 г сметани 20%
- 70-90 г цукрової пудри(за смаком)
- 20 г ванільного цукру
- 100 чорного шоколаду
Для глазурі:
- 60 г білого шоколаду
- 1 ч л рослинної олії без запаху
- 2 паперових стаканчика по 340-350 мл
Приготування:
- В мисці поєднуємо кисломолочний сир, м’яке вершкове масло, сметану, цукрову пудру і ванільний цукор. Перебиваємо все блендером до однорідної гладкої консистенції.
- Додаємо розтоплений шоколад і перемішуємо лопаткою до однорідності. Щоб шоколад не взявся грудочками, сирна маса має бути кімнатної температури, не холодною!
- За допомогою голки робимо багато отворів у дні паперових стаканчикків і змащуємо олією без запаху.
- Наповнюємо стаканчики сирно-шоколадною масою, періодично стукаючи стаканчиками по столу, щоб вийшло повітря. Накриваємо плівкою і ставимо невеликий вантаж. Витримуємо в холодильнику не менше 8 — 10 годин (можна більше).
- Звільняємо паски від стаканчиків, просто розриваючи їх. Білий шоколад розтоплюємо з олією і прикрашаємо пасочки.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом м’ясного хлібця на Великдень.
Джерело:
Instagram @iriska_dimitrova
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні