Простий рецепт шашлику з курки в духовці: розкрито секрет маринаду
Така страва вважається дуже корисною, адже м'ясо зберігає вітаміни та мінерали, а також наповнює організм необхідним білком

Найпростіший рецепт шашлику з курки під смачнючим маринадом / Фото: Adobe Firefly AI
Цей неймовірно простий рецепт шашлику з курки в духовці заощадить вам багато часу, адже приготувати таку страву можна буквально за 20 хвилин, але перед цим доведеться як слід замаринувати м'ясо з додаванням різних спецій.
Готується він дуже просто, тому впораються з ним навіть ті, хто жодного разу нічого у своєму житті не готував на кухні. Рецепт курячого шашлику складається з трьох простих кроків: створити маринад, викласти в нього м'ясо, відправити в духовку. Настільки універсальний спосіб ще варто пошукати.
Інгредієнти
- Курячі стегенця — 1 кг;
- Цибуля ріпчаста — 1 шт;
- Грецький йогурт — 150 г;
- Паприка — 2 ч.л;
- Мелений кмин — 2 ч.л;
- Кориця — 0,5 ч.л;
- Перець Чилі мелений — 0,5 ч.л;
- Часник гранульований — 2 ч.л;
- Лимон — сік 1 плода;
- Сіль, чорний мелений перець.
Рецепт шашлику з курки в духовці
- Змішайте з грецьким йогуртом сік лимона, всі спеції та приправи для створення найсмачнішого маринаду у світі. Досягніть однорідної консистенції, щоб усі складові гарненько змішалися.
- Викладіть курячі стегна в приготований маринад і залиште під харчовою плівкою хоча б хвилин на 30, але краще й зовсім відправити м'ясо в такому вигляді в холодильник на всю ніч. Повірте, так буде набагато смачніше.
- Потім залишається лише нанизати шматочки м'яса на шампури з кільцями ріпчастої цибулі та запікати приблизно 20 хвилин до золотистого відтінку за температури 180°C. Смачного!
Раніше ми представили найпростіший рецепт котлет у духовці.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!