Крем-суп з моркви з вершками: корисна страва з безліччю вітамінів
З цього доступного за ціною овоча можна приготувати напрочуд смачний і корисний суп

Крем-сум з моркви / Фото: Freepik
Крем-суп з моркви з вершками обов'язково варто додати в раціон і вживати регулярно, адже така невигадлива страва наповнить організм безліччю корисних вітамінів і мінералів.
Як відомо, морква багата на вітамін A та антиоксиданти, тому овоч сприятливо впливає на стан шкіри, додає їй сяйва і сприяє зменшенню перших ознак старіння. Усім, хто дбає про свій зір, морквину потрібно їсти якомога частіше — вона підтримає очі, а бета-каротин поліпшить нічний зір.

Інгредієнти
- Морква — 1 шт;
- Картопля — 1 шт;
- Цибуля — 1 шт;
- Вершки — 150 мл;
- Вода — 1 л;
- Сіль, перець.
Крем-суп з моркви з вершками
- Усі овочі потрібно ретельно вимити, почистити та нарізати кубиками або будь-якої іншої форми. Відправте їх варитися в злегка підсолену воду.
- Рекомендуємо додатково додати спеції, такі як суміш прованських трав. Усе залежить від вашої фантазії — використовуйте приправу, яка подобається вам найбільше.
- Щойно овочі стануть м'якими, потрібно воду злити, а натомість додати в каструлю вершки.
- За допомогою блендера перемішайте все в одноманітну консистенцію.
- Перед подачею зробіть кілька недбалих штрихів із вершків, притрусіть гарбузовим насінням, викладіть посічену зелень і їжте, поки суп ще теплий. Смачного!
Раніше ми представили максимально простий рецепт салату з помідорів і сиру.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні