ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Крем-суп з моркви з вершками: корисна страва з безліччю вітамінів

Рецепти 17:50 - 24 травня 2024

З цього доступного за ціною овоча можна приготувати напрочуд смачний і корисний суп

Крем-сум з моркви / Фото: Freepik

Крем-сум з моркви / Фото: Freepik

Крем-суп з моркви з вершками обов'язково варто додати в раціон і вживати регулярно, адже така невигадлива страва наповнить організм безліччю корисних вітамінів і мінералів.

Як відомо, морква багата на вітамін A та антиоксиданти, тому овоч сприятливо впливає на стан шкіри, додає їй сяйва і сприяє зменшенню перших ознак старіння. Усім, хто дбає про свій зір, морквину потрібно їсти якомога частіше — вона підтримає очі, а бета-каротин поліпшить нічний зір.

Крем-суп з моркви з вершками / Фото: Freepik

Інгредієнти

  • Морква — 1 шт;
  • Картопля — 1 шт;
  • Цибуля — 1 шт;
  • Вершки — 150 мл;
  • Вода — 1 л;
  • Сіль, перець.

Крем-суп з моркви з вершками

  1. Усі овочі потрібно ретельно вимити, почистити та нарізати кубиками або будь-якої іншої форми. Відправте їх варитися в злегка підсолену воду.
  2. Рекомендуємо додатково додати спеції, такі як суміш прованських трав. Усе залежить від вашої фантазії — використовуйте приправу, яка подобається вам найбільше.
  3. Щойно овочі стануть м'якими, потрібно воду злити, а натомість додати в каструлю вершки.
  4. За допомогою блендера перемішайте все в одноманітну консистенцію.
  5. Перед подачею зробіть кілька недбалих штрихів із вершків, притрусіть гарбузовим насінням, викладіть посічену зелень і їжте, поки суп ще теплий. Смачного!

Раніше ми представили максимально простий рецепт салату з помідорів і сиру.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин