Полегшуйте собі життя: заготовка для борщу, яку можна тримати в морозильній камері
Просто додавайте її до бульйону і готуйте страву за лічені хвилини

Фото: pexels.com
Процес приготування їжі можна зробити швидким та приємним. Тут дуже допомагають заготовки. Радимо зробити багато і за нагоди лише діставати і доводити до повної готовності.
Що треба:
- Буряк – 1 кг
- Морква – 500 г
- Цибуля – 300 г
- Оцет (або домашні кубики лимонного соку) – 1 ст. л.
- Цукор – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Приправи (лавровий лист, чорний перець горошком, інші на ваш смак)
- Томатна паста – 200 г
Приготування:
Натріть буряк та моркву на тертці. Цибулю наріжте дрібно та обсмажте на олії до золотистого кольору. Додайте моркву і буряк і готуйте ще 5-7 хвилин.
Додайте томатну пасту, перемішайте і готуйте ще 2-3 хвилини. Додайте сіль, цукор, приправи за смаком, влийте оцет і добре перемішайте.
Дайте суміші охолонути і закладіть в морозильну камеру на зберігання.
Раніше ми писали, як приготувати медовик із чорносливом.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!