ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Полегшуйте собі життя: заготовка для борщу, яку можна тримати в морозильній камері

Рецепти 18:10 - 24 травня 2024

Просто додавайте її до бульйону і готуйте страву за лічені хвилини

Полегшуйте собі життя: заготовка для борщу, яку можна тримати в морозильній камері

Фото: pexels.com

Процес приготування їжі можна зробити швидким та приємним. Тут дуже допомагають заготовки. Радимо зробити багато і за нагоди лише діставати і доводити до повної готовності.

Що треба:

  • Буряк – 1 кг
  • Морква – 500 г
  • Цибуля – 300 г
  • Оцет (або домашні кубики лимонного соку) – 1 ст. л.
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Приправи (лавровий лист, чорний перець горошком, інші на ваш смак)
  • Томатна паста – 200 г

Приготування:

Натріть буряк та моркву на тертці. Цибулю наріжте дрібно та обсмажте на олії до золотистого кольору. Додайте моркву і буряк і готуйте ще 5-7 хвилин.

Додайте томатну пасту, перемішайте і готуйте ще 2-3 хвилини. Додайте сіль, цукор, приправи за смаком, влийте оцет і добре перемішайте.

Дайте суміші охолонути і закладіть в морозильну камеру на зберігання.

Раніше ми писали, як приготувати медовик із чорносливом.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин