Кабачки, консервовані з солодким перцем та помідорами
Взимку ви діставатимете їх знову і знову

Фото: ТГ-канал Український кулінар | Рецепти
Консервовані таким методом кабачки виходять дуже смачні. Солодкий перець та помідори додають їм смаку та гарного аромату.
Що треба:
- Κабачки - 2 кг.
- Ріпчаста цибуля - 600гр.
- Солодкий перець – 600гр.
- Πомидори - 1кг.
Для маринаду:
- Рослинна олія- 1 склянка
- Сахар- 0,5 склянки
- Сіль - 2 ст.л.
- Оцет 9% - 0,5 cт (можна трохи менше)
- Томатна паста - 3 ст.л.
Приготування:
Кабачки та перець наріжте соломкою, цибулю півкільцями, помідори на шматочки. Всі інгредієнти для маринаду перемішайте в глибокій мисці і доведіть до кипіння на середньому вогні. Далі покладіть в нього кабачки і ,помішуючи, варіть 10 хвилин. Після цього додайте цибулю і варіть ще 5 хвилин, додайте перець, варіть ще 5 хвилин. Наприкінці додайте помідор.
Під час варіння весь час перемішуйте салат дерев'яною лопаткою. Гарячий салат кладіть по стерилізованим банкам та консервуйте. Зберігайте в прохолодному місці.
Раніше ми писали про те, як приготувати шоколадний десерт із малиною та ківі.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!