ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Кабачки, консервовані з солодким перцем та помідорами

Рецепти 18:14 - 09 липня 2024

Взимку ви діставатимете їх знову і знову

Кабачки, консервовані з солодким перцем та помідорами

Фото: ТГ-канал Український кулінар | Рецепти

Консервовані таким методом кабачки виходять дуже смачні. Солодкий перець та помідори додають їм смаку та гарного аромату.

Що треба:

  • Κабачки - 2 кг.
  • Ріпчаста цибуля - 600гр.
  • Солодкий перець – 600гр.
  • Πомидори - 1кг.

Для маринаду:

  • Рослинна олія- 1 склянка
  • Сахар- 0,5 склянки
  • Сіль - 2 ст.л.
  • Оцет 9% - 0,5 cт (можна трохи менше)
  • Томатна паста - 3 ст.л.

Приготування:

Кабачки та перець наріжте соломкою, цибулю півкільцями, помідори на шматочки. Всі інгредієнти для маринаду перемішайте в глибокій мисці і доведіть до кипіння на середньому вогні. Далі покладіть в нього кабачки і ,помішуючи, варіть 10 хвилин. Після цього додайте цибулю і варіть ще 5 хвилин, додайте перець, варіть ще 5 хвилин. Наприкінці додайте помідор.

Під час варіння весь час перемішуйте салат дерев'яною лопаткою. Гарячий салат кладіть по стерилізованим банкам та консервуйте. Зберігайте в прохолодному місці.

Раніше ми писали про те, як приготувати шоколадний десерт із малиною та ківі.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин