Хрусткі кабачкові палички, які легко замінять чипси
Виходить справді смачно і прикольно

Фото: ТГ-канал Мама, я Голодний
Хрусткі кабачкові палички найкраще їсти теплими, доки зберігається хрусткість. Їх можна брати з собою в дорогу чи на роботу.
Що треба:
- кабачок
- борошно
- яйце
- панірувальні сухарі
- тертий пармезан
- спеції, сіль за смаком
Приготування:
Наріжте кабачки брусочками, посоліть, залишіть на 20 хвилин. Далі злийте зайву воду та просушіть серветками.
Обваляйте кабачки спочатку в борошні, потім у збитому яйці та в суміші з панірувальних сухарів із тертим пармезаном і спеціями на ваш смак.
Викладіть палички на пергамент і випікайте в розігрітій духовці при 200 градусах хвилин 15-20 до рум'яності.
Раніше ми писали про те, як приготувати кокосові батончики.
Джерело:
ТГ-канал Мама, я Голодний
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні