ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Хрусткі кабачкові палички, які легко замінять чипси

Рецепти 11:00 - 25 липня 2024

Виходить справді смачно і прикольно

Хрусткі кабачкові палички, які легко замінять чипси

Фото: ТГ-канал Мама, я Голодний

Хрусткі кабачкові палички найкраще їсти теплими, доки зберігається хрусткість. Їх можна брати з собою в дорогу чи на роботу.

Що треба:

  • кабачок
  • борошно
  • яйце
  • панірувальні сухарі
  • тертий пармезан
  • спеції, сіль за смаком

Приготування:

Наріжте кабачки брусочками, посоліть, залишіть на 20 хвилин. Далі злийте зайву воду та просушіть серветками.

Обваляйте кабачки спочатку в борошні, потім у збитому яйці та в суміші з панірувальних сухарів із тертим пармезаном і спеціями на ваш смак.

Викладіть палички на пергамент і випікайте в розігрітій духовці при 200 градусах хвилин 15-20 до рум'яності.

Раніше ми писали про те, як приготувати кокосові батончики.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин