Це має спробувати кожен: трояндові булочки із сиром та персиками
Це дуже смачно і виходить дуже багато

Трояндові булочки із сиром та персиками/Фото: скрін
Зараз сезон персиків, тож потрібно насолодитись цим літнім періодом сповна. Спробуйте приготувати трояндові булочки із сиром та персиками.
Інгредієнти:
Для опари
- дріжджі 40 г.
- молоко 300 мл.
- цукор 1 ст.л.
- борошно 2 ст.л.
До теплого молока додаємо дріжджі і добре перемішуємо.
Потім всипаємо цукор, борошно, ще раз перемішуємо і залишаємо під харчовою плівкою на 15 хв.
Тісто:
- яйця 2 шт.
- цукор 150 г.
- олія 50 мл.
- вершкове масло 70 г.
- борошно 650 г.
Потім до опари додаємо яйця, решту цукру, олію, розтоплене вершкове масло і перемішуємо.
Поступово просіюємо борошно і замішаємо мʼяке тісто. Залишаємо його у теплі під харчовою плівкою на 1 год.
Формуємо кульки, і кожну кульку розкачуємо, роблячи три надрізи.
Начинка:
- кисломолочний сир 200 г.
- персики 4 шт.
- цукрова пудра 2 ст.л.
- жовток для змащування.
До сиру додаємо пудру, перемішуємо. Персики нарізаємо.
Викладаємо в середину спершу сир, зверху персики.
Формуємо трояндочки і ставимо на деко.
Залишаємо ще на 15 хв, щоб булочки піднялись, потім змащуємо жовтком і ставимо випікатись при температурі 180 градусів 20-25 хв.
Охолоджуємо і за бажанням посипаємо цукровою пудрою. Ох, це дуже смачно і виходить дуже багато.
Раніше ми пропонували спробувати рецепт шарлотки з абрикосами.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!