Легкі корзинки з тіста філо, маскарпоне та малиною
Десерт з тіста філо, який можна приготувати за 10 хвилин

Корзинки з тіста філо/Фото: Bing
Цей десерт поєднує в собі хрусткість тіста філо та ніжність крему з маскарпоне, доповненого соковитою малиною. Готувати його швидко та легко, а результат вражає своєю витонченістю та смаковими нюансами. Ідеальний варіант для швидкого і смачного завершення будь-якого обіду або вечері.
Інгредієнти на 6 порцій:
- 6 аркушів тіста філо.
- 25 г вершкового масла
- 100 г маскарпоне.
- 60 мл вершків.
- 30 г цукру.
- малина.
Приготування:
- Візьміть форми для кексів.
- Розріжте тісто філо на квадратики (по 4 на кожну корзинку) та змастіть їх розтопленим вершковим маслом.
- Викладіть у форми, допомагаючи собі склянкою;
Випікайте 6-7 хвилин при 160°C. Поки корзинки печуться, приготуйте крем, збиваючи маскарпоне, вершки та цукор міксером;
Наповніть корзинки кремом, зверху викладіть малину для легкої кислинки та насолоджуйтесь.
Спробуйте приготувати кускус з овочами та куркою.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!