ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Солянка мʼясна: лимончик додає свіжості

Рецепти 11:09 - 22 серпня 2024

Покроковий відеорецепт приготування Солянка мʼясна

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Солянка мʼясна. Зберігайте рецепт найпростішого варіанту. Обовʼязково приготуйте цю страву, дуже смачно і ситно. А лимончик додає свіжості.

Що треба:

  • бульйон/або вода - 3-4 літри.
  • розсіл з огірків - 200-300 мл;
  • цибуля велика - 1 шт;
  • морква - 1 шт;
  • солоні огірки - 4-5 шт;
  • ковбасні вироби (різні) - 700-750г;
  • оливки без кісточок - 1-2 б;
  • томатна паста - 1-1,5 ст.л;
  • лимон - 1 шт;
  • лавровий листок, духмяний перець, спеції, зелень - за смаком;
  • олія - для смаження;
  • сметана - для подачі.

Приготування:

В каструлі посмажити цибулю з морквою до підрумʼянення, додати дрібно покришені (або потерті на тертку) огірки і ще трохи все разом посмажити.

Додати порізані мʼясні вироби (ковбаса, сосиски, мисливські ковбаски, ковбаса копчена, варена, відварене мʼясо і ін. Поєднайте 3-4 види, так вийде найкращий смак). Перемішати, обсмажити, додати томатну пасту і ще трохи посмажити.

Додати воду або мʼясний бульйон і проварити хвилин 20 -ть, додати розсіл. Перемішуємо, проварюємо, додаємо оливки, спеції, зелень. Пробуємо на сіль, за потреби додаємо. Знімаємо з вогню, накриваємо кришкою і даємо настоятися. Подаємо в гарячому виді зі шматками лимону і сметаною. Смачного

Макаронна запіканка з фаршем: відеорецепт.

Джерело: cook_julija_simonchuk

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин