Солянка мʼясна: лимончик додає свіжості
Покроковий відеорецепт приготування Солянка мʼясна

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Солянка мʼясна. Зберігайте рецепт найпростішого варіанту. Обовʼязково приготуйте цю страву, дуже смачно і ситно. А лимончик додає свіжості.
Що треба:
- бульйон/або вода - 3-4 літри.
- розсіл з огірків - 200-300 мл;
- цибуля велика - 1 шт;
- морква - 1 шт;
- солоні огірки - 4-5 шт;
- ковбасні вироби (різні) - 700-750г;
- оливки без кісточок - 1-2 б;
- томатна паста - 1-1,5 ст.л;
- лимон - 1 шт;
- лавровий листок, духмяний перець, спеції, зелень - за смаком;
- олія - для смаження;
- сметана - для подачі.
Приготування:
В каструлі посмажити цибулю з морквою до підрумʼянення, додати дрібно покришені (або потерті на тертку) огірки і ще трохи все разом посмажити.
Додати порізані мʼясні вироби (ковбаса, сосиски, мисливські ковбаски, ковбаса копчена, варена, відварене мʼясо і ін. Поєднайте 3-4 види, так вийде найкращий смак). Перемішати, обсмажити, додати томатну пасту і ще трохи посмажити.
Додати воду або мʼясний бульйон і проварити хвилин 20 -ть, додати розсіл. Перемішуємо, проварюємо, додаємо оливки, спеції, зелень. Пробуємо на сіль, за потреби додаємо. Знімаємо з вогню, накриваємо кришкою і даємо настоятися. Подаємо в гарячому виді зі шматками лимону і сметаною. Смачного
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!