Хрустка яєчна локшина з креветками та овочами
А овочі вибирайте на свій розсуд, щоб досягти ідеального результату

Фото: bbcgoodfood.com
Навіщо їсти звичайні макарони, коли можна приготувати яєчну локшину, а потім додати до неї трохи корисних акцентів у вигляді креветок, помідорів і свіжих овочів.
Така страва готується неймовірно швидко. У вас піде не більше 5 хвилин, щоб підготувати всі продукти, щоб у підсумку отримати 4 смачні порції корисного обіду або ранньої вечері.
Інгредієнти
- Яєчна локшина - 400 г
- Кунжутна олія - 1 ч.л.
- Рослинна олія - 2 ст.л
- Імбир очищений і натертий - 20 г
- Часник - 2 зубчики
- Зелена цибуля - 2 шт
- Соєвий соус - 50 мл
- Рисовий оцет - 2 ст.л
- Мед - 2 ч.л
- Овочевий бульйон - 100 мл
- Кукурудзяний крохмаль - 2 ч.л
- Овочі на смак - 450 г
- Креветки очищені - 300 г
Рецепт
- Приготуйте за інструкцією виробника локшину, злийте воду і відправте її обсмажуватися на кунжутній і рослинній оліях. За допомогою лопатки розподіліть її так, щоб вийшла подоба рівного млинця. Смажте приблизно 5 хвилин з двох боків до золотистості.
- Змішайте імбир, часник, соєвий соус з оцтом, медом, влийте бульйон і додайте крохмаль. Влийте суміш на пательню і готуйте в ній креветки з улюбленими овочами на ваш смак. Через 3-4 хвилини соус має загуснути.
- Викладіть на млинець із локшини начинку, розділіть його на шматочки та подавайте. Зверху прикрасьте дрібно нарізаною зеленою цибулею.
Також рекомендуємо спробувати легкий весняний салат із тунцем, спаржею та квасолею за 10 хвилин.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні