ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Рибні палички у фритюрі: закуска з вишуканим акцентом

Рецепти 08:00 - 29 березня 2025

Готової закуски вистачить на частування всіх друзів

Фото: bbcgoodfood.com

Фото: bbcgoodfood.com

Купили аерогриль і забули про його існування? Що ж, настав час повернути техніку на чільне місце.

Ми знайшли рецепт соковитих і смачних рибних паличок, для приготування яких знадобиться не більше 10 хвилин, без урахування підготовчого етапу.

Інгредієнти

  • Філе білої риби - 250 г
  • Яйце - 1 шт
  • Панірувальні сухарі - 75 г
  • Нарізаний білий хліб
  • Вершкове масло
  • Соус тартар або кетчуп

Рецепт

  1. Фритюрницю заздалегідь розігрійте до 180 градусів. Рибу наріжте на однакові шматочки, близько 4 см завтовшки. У вас вийде приблизно 6-8 штук.
  2. Збийте яйце в окремому посуді. Поруч викладіть панірувальні сухарі. Можете додати улюблені спеції за бажанням.
  3. Кожен шматочок гарненько обваляйте в яйці, потім у паніровці. Перекладіть на тарілку і зробіть так з іншими шматочками.
  4. Перемістіть їх у відсік фритюру в один шар і готуйте 10 хвилин до золотистого кольору.
  5. Для створення смачного сендвіча потрібно змастити дві скибочки хліба олією, потім тартаром або кетчупом, а зверху покласти пару приготованих паличок і листя салату. Наприкінці залишиться накрити другою скибочкою і насолоджуватися. Смачного!

Раніше ми знайшли рецепт найпростішої заправки для салату.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин