Рибні палички у фритюрі: закуска з вишуканим акцентом
Готової закуски вистачить на частування всіх друзів

Фото: bbcgoodfood.com
Купили аерогриль і забули про його існування? Що ж, настав час повернути техніку на чільне місце.
Ми знайшли рецепт соковитих і смачних рибних паличок, для приготування яких знадобиться не більше 10 хвилин, без урахування підготовчого етапу.
Інгредієнти
- Філе білої риби - 250 г
- Яйце - 1 шт
- Панірувальні сухарі - 75 г
- Нарізаний білий хліб
- Вершкове масло
- Соус тартар або кетчуп
Рецепт
- Фритюрницю заздалегідь розігрійте до 180 градусів. Рибу наріжте на однакові шматочки, близько 4 см завтовшки. У вас вийде приблизно 6-8 штук.
- Збийте яйце в окремому посуді. Поруч викладіть панірувальні сухарі. Можете додати улюблені спеції за бажанням.
- Кожен шматочок гарненько обваляйте в яйці, потім у паніровці. Перекладіть на тарілку і зробіть так з іншими шматочками.
- Перемістіть їх у відсік фритюру в один шар і готуйте 10 хвилин до золотистого кольору.
- Для створення смачного сендвіча потрібно змастити дві скибочки хліба олією, потім тартаром або кетчупом, а зверху покласти пару приготованих паличок і листя салату. Наприкінці залишиться накрити другою скибочкою і насолоджуватися. Смачного!
Раніше ми знайшли рецепт найпростішої заправки для салату.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні