Салат з грибами та горошком: Бюджетний, але смачний
Покроковий відеорецепт приготування Салат з грибами та горошком

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Салат з грибами та горошком. Бюджетний, але смачний салат, який може стати окрасою святкового столу, а може бути на щодень. Якщо майонез взяти пісний, можете приготувати на пісну вечерю.
Що треба:
- цибуля велика - 1 шт;
- морква - 1 шт;
- консервований горошок - 100 -150 г;
- шампіньйони - 300-400 г;
- майонез - 2-3 ст.л;
- сіль, перець - за смаком;
- олія - 3-4 ст.л для смаження.
Приготування:
Цибулю дрібно порізати, моркву натерти на велику тертку і разом обсмажити на олії до мʼякості і готовності. Так само обсмажити до готовності нарізані шампіньйони. Всі інгредієнти після смаження охолодити.
В салатник викладаємо цибулю з морквою, додаємо гриби, солимо, перчимо, кладемо майонез (не багато, бо інгредієнти насичені трохи олією) перемішуємо і готово. Ставимо в холодильник на 1-2 години і смачного.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!