ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Легка панакота з лохиною: неперевершений та витончений смак

Рецепти 18:00 - 07 вересня 2024

Неможливо не закохатись в цей смак

Легка панакота з лохиною: неперевершений та витончений смак

Панакота з лохиною/Фото: Bing

Панакота з лохиною — це справжній втілення ніжності та витонченого смаку. Попри свою елегантну назву, цей десерт готується напрочуд легко, даруючи вам насолоду кожною ложкою. З простими інгредієнтами та невибагливим процесом приготування, панакота стає ідеальним вибором для тих, хто цінує вишукані, але водночас легкі в приготуванні страви.

Інгредієнти:

  • 250 мл вершків 33%.
  • 125 мл молока.
  • 7 г желатину.
  • 2 ст.л. води.
  • 3 г ваніліну (або пакетик ванільного цукру).
  • 50 г цукру.
  • малина або лохина.
  • упаковка вашого улюбленого желе.

Процес приготування:

  • Желатин змішуємо з водою, залишаємо набухати;
  • Об'єднуємо вершки, молоко, ванільний цукор і звичайний цукор. Добре перемішуємо та нагріваємо на слабкому вогні, не допускаючи закипання;
  • Знімаємо суміш з вогню, додаємо набухлий желатин, добре розмішуємо і розливаємо по формочках. Ставимо в холодильник на одну годину;
  • Готуємо желе за інструкцією, охолоджуємо його. Дістаємо панакоту, обережно наливаємо желе ложкою, додаємо фрукти. Важливо дотримуватись саме такої послідовності.

Спробуйте приготувати болгарський перець, запечений з овочами та сиром.

Джерело: emiliya.yevtushenko

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин