Легка панакота з лохиною: неперевершений та витончений смак
Неможливо не закохатись в цей смак

Панакота з лохиною/Фото: Bing
Панакота з лохиною — це справжній втілення ніжності та витонченого смаку. Попри свою елегантну назву, цей десерт готується напрочуд легко, даруючи вам насолоду кожною ложкою. З простими інгредієнтами та невибагливим процесом приготування, панакота стає ідеальним вибором для тих, хто цінує вишукані, але водночас легкі в приготуванні страви.
Інгредієнти:
- 250 мл вершків 33%.
- 125 мл молока.
- 7 г желатину.
- 2 ст.л. води.
- 3 г ваніліну (або пакетик ванільного цукру).
- 50 г цукру.
- малина або лохина.
- упаковка вашого улюбленого желе.
Процес приготування:
- Желатин змішуємо з водою, залишаємо набухати;
- Об'єднуємо вершки, молоко, ванільний цукор і звичайний цукор. Добре перемішуємо та нагріваємо на слабкому вогні, не допускаючи закипання;
- Знімаємо суміш з вогню, додаємо набухлий желатин, добре розмішуємо і розливаємо по формочках. Ставимо в холодильник на одну годину;
- Готуємо желе за інструкцією, охолоджуємо його. Дістаємо панакоту, обережно наливаємо желе ложкою, додаємо фрукти. Важливо дотримуватись саме такої послідовності.
Спробуйте приготувати болгарський перець, запечений з овочами та сиром.
Джерело:
emiliya.yevtushenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні