Торт Естерхазі: ідеальне поєднання шоколаду та горіхів
Ця краса готується просто, якщо дотримуватись інструкції

Торт Естерхазі
Фудблогер Вікторія Панасюк поділилася рецептом неймовірної смакоти – готуємо торт Естерхазі.
Інгредієнти
Для коржів
- 260 г білків (8 яєць)
- 260 г цукру
- 260 г волоських горіхів
- 10 г ванільного цукру
- дрібка солі
Для крему
- 4 жовтки
- 50 г цукру
- 10 г ванільного цукру
- 30 г кукурудзяного крохмалю
- 300 мл молока
- 180 г масла
- 100 г згущеного молока
- 30 мл рому (за бажанням)
Для глазурі
- 50 г абрикосового джему
- 100 г білого шоколаду
- 30 г чорного шоколаду
- 30 мл вершків
- 50 г мигдалевих пластівців для декору
Спосіб приготування
Джерело:
Вікторія Панасюк
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні