Улюблена овочева закуска: рецепт баклажаново-грибної ікри
Вона поселиться у вашій кулінарній книзі

Улюблена овочева закуска: рецепт баклажаново-грибної ікри / Фото: Freepik
Дуже смачна, але дуже проста закуска.
Вам знадобиться:
- 500 г баклажанів
- 500 г шампіньйонів
- 1 середня морква
- 1 середня цибуля
- 4 зубчики часнику
- 1 болгарський перець
- 5 ст.л. олії
- 70 г томатної пасти
- 2 ст.л. оцту
- сіль, перець, сушений орегано на смак
Приготування:
- Наріжте всі овочі та гриби дрібними кубиками.
- Розігрійте олію на сковороді і обсмажте цибулю до прозорості.
- Додайте моркву та перець, перемішуючи, смажте 4 хвилини.
- Додайте баклажани і готуйте 7-10 хвилин, періодично помішуючи.
- Потім додайте гриби і смажте ще 7-8 хвилин. В процесі обсмажування обʼєм страви зменшиться.
- Наприкінці приготування додайте томатну пасту, сіль, перець, орегано та часник, пропущений через прес. Влийте оцет, перемішайте і готуйте ще 2 хвилини.
Нещодавно ми ділилися рецептом шоколадного печива з тріщинками.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні