Смачно та швидко: рецепт ватрушки з сиром
Приготування цих булочок не займе багато часу

Фото: Instagram/Автор: goodfood.gram
Ватрушки - це відкриті круглі коржі з начинкою. Рецепт цих булочок популярний в кухні східнослов'янських народів. Якщо ви не вирішили, чим порадувати близьких, то рекомендуємо звернути увагу на рецепт ватрушек з сиром та яйцем.
Для приготування тіста вам знадобитися:
- Сир - 200 г;
- Борошно - 6 ст.л .;
- Оливкова олія - 1 ч.л .;
- Яйце - 1 шт;
- Розпушувач - 0,5 ч.л .;
- Сіль за смаком.
Для приготування начинки вам знадобитися:
- Твердий сир - 150 г;
- Відварені яйця - 4 шт.
Приготування:
Крок 1. У глибокій ємності змішайте всі інгредієнти для приготування тіста.
Крок 2. З тіста сформуйте ватрушки з бортиками та відправте випікатися в духовку на 20 хвилин при температурі 200 градусів.
Крок 3. У готові ватрушки потрібно покласти начинку та знову відправити в духовку на 3 хвилини до розплавлення сиру.
Ватрушки з сиром готові! Смачного!
Раніше ми поділили покроковим рецептом баварського салату.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!