Гарбузові панкейки/оладки: справжня смакота, оцінять всі
Покроковий відеорецепт приготування Гарбузові панкейки/оладки

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Гарбузові панкейки/оладки. Справжня смакота, зацінять всі.
Що треба:
- гарбузове пюре - 200 г;
- яйця - 2 шт;
- молоко - 120 мл;
- цукор - 1-2 ст.л;
- масло - 25 г;
- борошно - 200 г;
- розпушувач - 5 г;
Приготування:
Очищений гарбуз відварюємо або запікаємо. З нього робимо пюре.
До пюре додаємо яйця, цукор, розтоплене масло. Перемішуємо. Просіюємо борошно разом з розпушувачем. Додаємо молоко, перемішуємо або пробиваємо блендером до однорідності.
Викладаємо ложкою на антипригарну сковорідку, накриваємо кришкою, при появі бульбашок перевертаємо і смажимо іншу сторону. Смачного
Джерело:
cook_julija_simonchuk
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні