Здивуйте рідних екзотичною закускою: спрінг-роли з крабовою начинкою
Покроковий рецепт смачних рол

Спрінг-роли з крабовою начинкою / Фото: Instagram @iriska_dimitrova
Задля страв японської кухні не обов'язково йти в суші-бар. Особливо – з новим рецептом спрінг-ролів від фудблогери Іриски Дімітрової.
Інгредієнти:
- 5 л рисового паперу
- 1-1,5 л норі
- 150-200 г паличок "Сніговий краб"
- 1 ст л майонезу
- 1 ч л соусу "Шрірача"
- 1 авокадо
- 150 г крем-сиру
- 7-10 ст л готового рису
- кунжут
- 1-2 ст л олії для смаження
Приготування:
- Рисовий папір занурюємо у воду на кілька секунд, до тих пір, поки він стане трішки мʼякшим.
- Зверху викладаємо шматок норі, рис, крем сир, авокадо, крабову начинку і накриваємо шматочком норі.
- Загортаємо рол, як на відео, і одразу обвалюємо в кунжуті. Смажимо до золотистої скоринки з обох сторін.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом салату зі смаженими креветками, який можна подавати з будь-яким соусом.
Джерело:
Іриска Дімітрова
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні