Рулет Тирамісу: Готується дуже просто, швидко, а смачний
Покроковий відеорецепт приготування Рулет Тирамісу

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Рулет Тирамісу. Готується дуже просто, швидко, а смачний. Зберігайте і готуйте.
Що треба:
- яйця - 5 шт;
- цукор - 120 г;
- ванільний цукор - 1 п;
- сіль - дрібка;
- борошно - 110 г;
- крохмаль кукурудзяний - 20 г;
Крем:
- вершковий сир - 400 г;
- вершки 33% - 200 мл;
- цукрова пудра - 90 г;
- кава натуральна заварена - 150 мл;
- шоколадка - 1 шт;
Приготування:
Збиваємо яйця з дрібкою солі, цукром і цукровою пудрою до пишної світлої маси. Додаємо просіяне борошно разом з крохмалем, акуратно перемішуємо до обʼєднання інгредієнтів і викладаємо на деко застелене просиліконеним пергаментом. Випікаємо в розігрітій духовці при температурі 180 градусів 10 хвилин (+-).
Виймаємо з духовки, накриваємо поверх ще одним пергаментом і решіткою, перевертаємо і знімаємо пергамент на якому випікали.
На бісквіт кладемо рушник і завертаємо в рулет. Відставляємо холонути.
В цей час заварюємо каву і готуємо крем.
Для крему збиваємо холодні вершки з холодним вершковим сиром і цукровою пудрою до однорідного густого стану.
Розвертаємо рулет, просочуємо кавою, змащуємо кремом, посипаємо потертим шоколадом. Завертаймо в рулет і ставимо в холодильник на кілька годин. Смачного .
Два варіанти святкових брускет/канапок: на всі випадки життя.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!