ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Для любителів азійської кухні: пікантний рамен з куркою

Рецепти 17:21 - 14 листопада 2024

Ця японська страва завоювала серця гурманів по всьому світу

Для любителів азійської кухні: пікантний рамен з куркою

Ароматний рамен з куркою/Фото: istockphoto

Все частіше страви японської кухні зустрічаються на нашому столі, адже вони відрізняються своїм насиченим смаком та неповторним ароматом. Чарівна атмосфера японських вуличок, насичений прянощами бульйон та неймовірна гра текстур — все це про рамен, японську страву що завоювала серця гурманів по всьому світу.

Інгредієнти:

  • 300 г копченого курячого стегна
  • 2 порції локшини (порція по 80 г)
  • 100 г моркви (ліпше по-корейськи)
  • 100 г кукурудзи
  • 2 варені яйця
  • 2 упаковки концентрату бульйону для рамену + окріп
  • кунжут, пластівці чилі і зелена цибуля для подачі

Приготування:

  • в окріп закидаємо локшину і варимо за інструкцією, зазвичай це 6-8 хв, після промиваємо холодною водою і перекладаємо в глибокі тарілки
  • беремо концентрат бульйону для рамену. Цей концентрат потрібно розвести 1 пачку на 300 мл окропу, і дати трішки настоятись — однієї упаковки вистачить на одну порцію рамену
  • в тарілку викладаємо — локшину, нарізану копчену курятину (смачніше брати стегно), кукурудзу, моркву (краще по-корейськи), розрізане навпіл варене яйце (його потрібно зварити зі злегка рідким жовтком) і заливаємо бульйоном
  • для прикраси присипаємо зеленою цибулею, кунжутом, пластівцями чилі і подаємо. Всім смачного.

Ідеальна вечеря для осінніх вечорів: рецепт лінивої лазаньї.

Джерело: Алекс Міль

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин