Для любителів азійської кухні: пікантний рамен з куркою
Ця японська страва завоювала серця гурманів по всьому світу

Ароматний рамен з куркою/Фото: istockphoto
Все частіше страви японської кухні зустрічаються на нашому столі, адже вони відрізняються своїм насиченим смаком та неповторним ароматом. Чарівна атмосфера японських вуличок, насичений прянощами бульйон та неймовірна гра текстур — все це про рамен, японську страву що завоювала серця гурманів по всьому світу.
Інгредієнти:
- 300 г копченого курячого стегна
- 2 порції локшини (порція по 80 г)
- 100 г моркви (ліпше по-корейськи)
- 100 г кукурудзи
- 2 варені яйця
- 2 упаковки концентрату бульйону для рамену + окріп
- кунжут, пластівці чилі і зелена цибуля для подачі
Приготування:
- в окріп закидаємо локшину і варимо за інструкцією, зазвичай це 6-8 хв, після промиваємо холодною водою і перекладаємо в глибокі тарілки
- беремо концентрат бульйону для рамену. Цей концентрат потрібно розвести 1 пачку на 300 мл окропу, і дати трішки настоятись — однієї упаковки вистачить на одну порцію рамену
- в тарілку викладаємо — локшину, нарізану копчену курятину (смачніше брати стегно), кукурудзу, моркву (краще по-корейськи), розрізане навпіл варене яйце (його потрібно зварити зі злегка рідким жовтком) і заливаємо бульйоном
- для прикраси присипаємо зеленою цибулею, кунжутом, пластівцями чилі і подаємо. Всім смачного.
Ідеальна вечеря для осінніх вечорів: рецепт лінивої лазаньї.
Джерело:
Алекс Міль
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні