Просто тане в роті: шикарний рецепт м'яса на новорічний стіл
Прекрасний рецепт приготування ніжного м'яса на святковий стіл

М'ясо в тісті/Фото: istockphoto
Новорічні свята вже не за горами, тому варто починати до них готуватися. Пропонуємо вам рецепт соковитого м'яса, яке готується по-особливому. Ця страва з легкістю прикрасить ваш стіл і здивує гостей та рідних.
Інгредієнти:
- Ваше улюблене м'ясо - 1 кг
- Улюблені спеції + сіль
- Часник
- Розмарин для аромату
- Борошно та вода для тіста
М'ясо натріть сіллю, спеціями та подрібненим часником.
Залиште м'ясо маринуватися на добу, а краще навіть на довше.
Після того, як м'ясо замаринується, замісіть тісто.
Для тіста змішайте борошно, воду, сіль і замісіть туге тісто. Кількість борошна і води залежить від кількості м'яса, яке ви готуєте.
Загорніть м'ясо в тісто і випікайте за температури 190 градусів 1,5-2 години. За необхідності накрийте страву пергаментом під час випікання.
Ідеальна вечеря для осінніх вечорів: рецепт лінивої лазаньї.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!