Домашній грибний паштет з вершковим маслом
Смак, аромат та стан після вживання неймовірно чудові

Фото: pexels
Домашній грибний паштет чудово підходить як для щоденного сніданку, так і для святкового столу. Він також може стати основою більш складних страв. Рецепт дуже простий.
Що треба:
- 500 г шампіньйони
- 1 шт цибуля ріпчаста
- 2 зубчики часнику
- 50 г масло вершкове
- 1 ст л оливкова олія
- за смаком сіль, перець
- за бажанням зелень (петрушка або кріп)
Приготування:
Шампіньйони наріжте та обсмажте на оливковій олії до золотистої скоринки.
Додайте нарізану цибулю та часник та смажте до їх м'якості. Зніміть сковороду з вогню, додайте вершкове масло. Перемішайте інгредієнти, дати їм трохи охолонути.
Перекладіть суміш у блендер, додайте сіль, перець та зелень. Збийте до однорідної маси. Готовий паштет перекладіть у баночку або контейнер та охолодіть. Зберігайте готовий паштет в холодильнику в герметично закритому контейнері.
Раніше ми писали про те, як приготувати пісний борщ з рибною консервою.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!