ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Домашній грибний паштет з вершковим маслом

Рецепти 17:33 - 11 грудня 2024

Смак, аромат та стан після вживання неймовірно чудові

Домашній грибний паштет з вершковим маслом

Фото: pexels

Домашній грибний паштет чудово підходить як для щоденного сніданку, так і для святкового столу. Він також може стати основою більш складних страв. Рецепт дуже простий.

Що треба:

  • 500 г шампіньйони
  • 1 шт цибуля ріпчаста
  • 2 зубчики часнику
  • 50 г масло вершкове
  • 1 ст л оливкова олія
  • за смаком сіль, перець
  • за бажанням зелень (петрушка або кріп)

Приготування:

Шампіньйони наріжте та обсмажте на оливковій олії до золотистої скоринки.

Додайте нарізану цибулю та часник та смажте до їх м'якості. Зніміть сковороду з вогню, додайте вершкове масло. Перемішайте інгредієнти, дати їм трохи охолонути.

Перекладіть суміш у блендер, додайте сіль, перець та зелень. Збийте до однорідної маси. Готовий паштет перекладіть у баночку або контейнер та охолодіть. Зберігайте готовий паштет в холодильнику в герметично закритому контейнері.

Раніше ми писали про те, як приготувати пісний борщ з рибною консервою.

Джерело: retsepty.in.ua

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин