Ніжний та ситний салат з курячої печінки: чудово підійде до святкового столу
Печінка, гриби та сир – це дуже ситно, а ще ніжно та смачно

Ніжний та ситний салат з курячої печінки/Фото: ukr.media
Готується він легко і з простих продуктів, які відмінно поєднуються між собою. Він виходить ситний, ніжний, смачний, ароматний, а завдяки кільком продуктам ще й гарний. Щоб подати його яскраво, надаємо салату цікавої форми. Цей салат чудово підходить для святкового столу.
Приготування:
1. Курячу печінку (500 г) відварюємо в підсоленій воді з додаванням лаврового листа і перцю 15 хвилин після закипання. Остуджуємо.
2. Соломку моркви (1 шт.) і нарізану півкільцями ріпчасту цибулю (2 шт.) обсмажуємо в олії до м'якості.
3. Курячу печінку нарізаємо тонкою соломкою і викладаємо в миску. Додаємо до печінки обсмажені цибулю з морквою та нарізані соломкою мариновані гриби (250 г).
4. Доповнюємо все дрібно натертим сиром (60 г), майонезом (5 ст. л) і перемішуємо. Салат дуже смачний, але виглядає неяскраво, тому додамо йому святкового вигляду.
5. Для цього беремо велику пласку тарілку, ставимо на неї сервірувальне кільце. Викладаємо салат у кільце, притискаємо і виходить гарна форма.
6. Посипаємо салат зверху дрібно натертим сиром (50 г) або морквою. Додаємо кілька маринованих грибів у центр та листочки петрушки і салат стає гарним. Печінка, мариновані гриби, обсмажені овочі та сир — це ситно, ніжно і дуже смачно.
Пляцок "П'яничка": п'янкий аромат та надзвичайно ніжна текстура
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!