ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Простий рецепт на кожен день: соковитий кіш з грибами

Рецепти 14:35 - 16 грудня 2024

Ця страва — просто гастрономічне відкриття

Простий рецепт на кожен день: соковитий кіш з грибами

Фото: pexels

Кіш з грибами можна готувати як щоденну страву. Їжа має насичений смак та чудовий аромат. Гриби можна використовувати будь-які.

Що треба:

  • 1 столова ложка оливкової олії
  • 1 невелика цибулина, тонко нарізана
  • 230 г грибів, нарізаних
  • 140 г свіжого шпинату
  • 4 великих яйця
  • 1 склянка цільного молока
  • 1 склянка тертого сиру швейцарського
  • ½ чайної ложки солі
  • ¼ чайної ложки мускатного горіха (за бажанням)
  • ¼ чайної ложки чорного меленого перцю
  • 1 заморожена основа для пирога, розморожена

Приготування:

Розігрійте духовку до 190°C. Поки вона гріється, займіться тістом. Розкачайте основу для пирога і викладіть її у форму діаметром 28 см (або 23 см). Притисніть краї та обріжте надлишки.

Обсмажте цибулю до карамелізації (близько 5-7 хвилин). Перекладіть цибулю на тарілку. У ту саму пательню додайте нарізані гриби та готуйте до золотистого кольору і випаровування вологи. Додайте шпинат і готуйте, поки він не зів'яне. Посоліть, поперчіть. Приготуйте заливку. Для цього у мисці збийте яйця, молоко, сир, сіль, перець і, за бажанням, мускатний горіх.

Починайте збирати кіш. На основу викладіть карамелізовану цибулю, потім гриби і шпинат. Залийте овочі яєчно-молочною сумішшю, рівномірно розподіливши її. Поставте форму з кішем у розігріту духовку. Випікайте 30-35 хвилин, поки верх не стане золотистим, а начинка щільною.

Раніше ми писали про те, як приготувати красиве та смачне кавове желе.

Джерело: kanapulka

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин