ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Яскрава альтернатива олів'є: рецепт салату "Буковина"

Рецепти 14:00 - 21 грудня 2024

Ніжний, ситний і трохи пікантний! Копчена ковбаса, овочі та легкий майонезний соус – що ще потрібно для святкової вечері? Готується легко, а зникає зі столу ще швидше!

Салат "Буковина" / Фото: Alina FooDee

Салат "Буковина" / Фото: Alina FooDee

Салат "Буковина" – це яскрава альтернатива звичному олів’є, яка точно стане хітом новорічного столу!

У цьому салаті гармонійно поєднується копчена ковбаса, що додає страві пікантності, ніжна відварна картопля, солодкувата морква та хрусткий болгарський перець.

Горох надає свіжості, а зелена цибулька додає яскравих ароматних ноток.

Заправлений домашнім майонезом, салат набуває особливої ніжності та витонченості.

Щоб досягти найкращого результату, обирайте ковбасу хорошої якості – копчену або сирокопчену.

Овочі нарізайте дрібними кубиками, щоб усі інгредієнти гармонійно поєднувалися.

Інгредієнти

  • Копчена ковбаса – 200 г
  • Відварена картопля – 3 шт. (невеликі)
  • Відварена морква – 2 шт. (невеликі)
  • Болгарський перець – 1 шт.
  • Горошок консервований – 150 г
  • Зелена цибуля – невеликий пучок
  • Майонез – на смак

Покроковий рецепт

  1. Відваріть картоплю та моркву до готовності, охолодіть і очистіть. Наріжте картоплю, моркву, копчену ковбасу та болгарський перець дрібними кубиками.
  2. Зелену цибулю дрібно наріжте.
  3. У великій мисці з’єднайте нарізані овочі, ковбасу, зелень та консервований горошок. Додайте майонез і ретельно перемішайте.
  4. Дайте салату настоятися у холодильнику 1 годину, щоб усі інгредієнти просочилися соусом і ароматами.
  5. Перед подачею прикрасьте салат додатковою зеленою цибулею або гілочкою кропу для яскравості.

А ще можна подати смачний салат на Новий рік із горбушею та вершковим сиром.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин