ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Як приготувати тірамісу вдома і без яєць: секрети від фудблогерки

Рецепти 20:38 - 05 січня 2025

Відеорецепт класичного тірамісу в домашніх умовах

Як приготувати тірамісу вдома

Як приготувати тірамісу вдома / Фото: Bing

Італійський десерт тірамісу можна легко приготувати вдома. Секретами приготування та рецептом цього десерту без яєць поділилась фудблогерка Іриска Дімітрова.

Інгредієнти:

  • 500 г вершків 33% жирності (добре охолодити)
  • 170 г цукрової пудри
  • ваніль/ванілін/ванільний цукор
  • 250 г маскарпоне
  • 200 г печива савоярді (24 шт)
  • 1,5 склянки кави
  • какао

Приготування:

  1. Добре охолоджені вершки збиваємо на великій швидкості. Коли вершки почнуть збиватися, у декілька етапів додаємо просіяну цукрову пудру, збиваємо на великій швидкості до піків.
  2. До збитих вершків додаємо охолоджений сир Маскарпоне і трошки збиваємо на дуже маленькій швидкості до однорідності.
  3. Печиво Савоярді занурюємо в охолоджену каву на 1 секунду, даємо каві стекти, і викладаємо печиво в форму одним шаром. Покриваємо товстим шаром крема (половина від цього цієї кількості).
  4. Викладаємо 2-й шар печива і зверху знов шар крема (половина від того, що залишилося).
  5. Рештою крему прикрашаємо тирамісу за допомогою кондитерського мішка.
  6. Залишаємо тирамісу в холодильнику на 5 — 6 годин і перед подачею прикрашаємо какао.

Смачного!

Раніше ми ділились секретом ідеальних млинців для сніданку: цей рецепт підійде і для новачків.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин