Сливове варення на сковорідці: воно виходить густе, що аж ложка в банці стоїть
Покроковий відеорецепт приготування Сливове варення на сковорідці

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Сливове варення на сковорідці: "Бачите як на відео стоїть ложка в банці, бо воно отаке густе виходить… Дуже люблю, ідеально підходить для начинки рогаликів і тертого пирога".
(варити за раз порцію або максимум дві, якщо сковорідка велика!!!)
Що треба: на 0,5 л варення нам потрібно:
- сливи - 0,5 л.(з добрим вершком);
- цукор - 0,5 л (з вершком)
- лимонна кислота - на кінчик ножа.
Приготування:
Дещо подрібнені сливи кладемо в сковорідку і ставимо на максимальний вогонь. Засікаємо 5 хв від закипання. Періодично помішуємо.
Через 5 хв.кипіння додаємо цукор і теж від закипання засікаємо 5 хв. Теж періодично помішуємо.
Додаємо лимонну кислоту і ще кипʼятимо 1 хв.
Знімаємо з вогню, перекладаємо в стерильну банку і закатуємо. Смачного, готуйте з любовʼю
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!