Суп з сочевицею: щоб розширити діапазон перших страв
Суп з сочевицею: щоб розширити діапазон перших страв

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Суп з сочевицею. Вперше відкрила для себе сочевицю в цьому супі, вам теж рекомендую розширити діапазон перших страв. Це дуже смачно.
Що треба:
- філе бедра курки - 350-400 г;
- картопля - 3-4 шт;
- сочевиця червона - 1 скл;
- цибуля - 1 шт;
- морква - 1 шт;
- часник - 1 зубч;
- томатна паста - 2 ст.л;
- сіль, перець - за смаком;
- копчена паприка - за смаком;
- зелень.
- масло/олія - для засмаження;
Приготування:
...На маслі (/олії), (у мене масло ГХі ) посмажити цибулю з морквою, додати часник, філе бедра. В цей момент додаю копчену паприку. Трошки просмажити і додати промиту червону сочевицю.
Додаємо далі картоплю, заливаємо водою і варимо до готовності картоплі і сочевиці періодично знімаючи шум. В кінці додати лавровий листок, перець духмʼяний.. томатну пасту, варити ще 1-2 хв, додати зелень і зняти з вогню. Дати постояти трошки.
Сливове варення на сковорідці: воно виходить густе, що аж ложка в банці стоїть.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!