ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Суп з сочевицею: щоб розширити діапазон перших страв

Рецепти 13:17 - 13 січня 2025

Суп з сочевицею: щоб розширити діапазон перших страв

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Суп з сочевицею. Вперше відкрила для себе сочевицю в цьому супі, вам теж рекомендую розширити діапазон перших страв. Це дуже смачно.

Що треба:

  • філе бедра курки - 350-400 г;
  • картопля - 3-4 шт;
  • сочевиця червона - 1 скл;
  • цибуля - 1 шт;
  • морква - 1 шт;
  • часник - 1 зубч;
  • томатна паста - 2 ст.л;
  • сіль, перець - за смаком;
  • копчена паприка - за смаком;
  • зелень.
  • масло/олія - для засмаження;

Приготування:

...На маслі (/олії), (у мене масло ГХі ) посмажити цибулю з морквою, додати часник, філе бедра. В цей момент додаю копчену паприку. Трошки просмажити і додати промиту червону сочевицю.

Додаємо далі картоплю, заливаємо водою і варимо до готовності картоплі і сочевиці періодично знімаючи шум. В кінці додати лавровий листок, перець духмʼяний.. томатну пасту, варити ще 1-2 хв, додати зелень і зняти з вогню. Дати постояти трошки.

Сливове варення на сковорідці: воно виходить густе, що аж ложка в банці стоїть.

Джерело: cook_julija_simonchuk

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин