Бризолі, (брізолі): рецепт поверне вас на 20-ть років назад
Покроковий рецепт приготування Бризолі, (брізолі)

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Бризолі, (брізолі)! 20-ть років назад, на кожному весіллі була ця страва! Правда не вірю що тоді так називали). Це дуже смачно і просто. Готуємо.
Що треба:
- вафлі - 1 уп;
- фарш - 300-400 г
- цибуля - 1 шт;
- сіль, перець - за смаком;
- сир - 60-80 г;(за бажанням);
- яйця - 3-4 шт;
- олія - для смаження.
Приготування:
До фаршу (перекручене філе бедра курки) додати потерту цибулю, сіль, перець і за бажанням сир (можна додати сир). Перемішати і викласти на вафлі як у відео (вафлі можна брати будь-якого розміру та розрізати). Вмокнути у збиті яйця і обсмажити з обох боків. Викласти на паперовий рушник, щоб забрати зайву олію. Смакують і в теплому і в холодному вигляді. Смачного.
Джерело:
cook_julija_simonchuk
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні