ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ньокі на сковороді: ідеальний варіант для швидкої вечері

Рецепти 14:55 - 21 лютого 2025

Подавайте з листям базиліку, тертим сиром або пікантним соусом – страва чудово адаптується до будь-яких смакових уподобань

Ньокі на сковороді / Фото: plantyou.com

Ньокі на сковороді / Фото: plantyou.com

Уявіть, що готувати їжу можна легко і без зайвих рухів. Виявляється, це дійсно можливо, і цей рецепт це доводить.

Основною перевагою такої страви можна назвати простоту. Приготувати ідеально її зможе навіть кулінарний новачок.

Що стосується пармезану в складі, то його можете виключити, якщо хочете. Так само замінювати можна овочі.

Інгредієнти

  • Ньокі 450 г
  • Жовтий болгарський перець 1 шт
  • Черрі 300 г
  • Червона цибуля 1 шт., нарізана
  • Консервований нут 1 банка
  • Оливкова олія 2 ст. л.
  • Часник гранульований 1 ч. л.
  • Сіль ½ ч. л. (або на смак)
  • Сушений орегано ½ ч. л.

Покрокові інструкції

  1. Заздалегідь розігрійте сковороду до 200 градусів за Цельсієм, а деко накрийте пергаментом.
  2. Викладіть ньокі, нарізані овочі, збризніть олією і притрусіть улюбленими приправами з гранульованим часником і орегано. Не забудьте посолити, після чого гарненько все перемішайте.
  3. Випікайте приблизно 25 хвилин, поки томати не почнуть ніби лопатися, а в ньокі не утвориться легка скоринка.
  4. Під час подачі бажано прикрасити тарілки свіжим базиліком, скропити страву бальзамічним оцтом і посипати пармезаном. Смачного!

А ще на обід або ранню вечерю чудово підходить салат із м'ясом і кунжутом.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин