Ньокі на сковороді: ідеальний варіант для швидкої вечері
Подавайте з листям базиліку, тертим сиром або пікантним соусом – страва чудово адаптується до будь-яких смакових уподобань

Ньокі на сковороді / Фото: plantyou.com
Уявіть, що готувати їжу можна легко і без зайвих рухів. Виявляється, це дійсно можливо, і цей рецепт це доводить.
Основною перевагою такої страви можна назвати простоту. Приготувати ідеально її зможе навіть кулінарний новачок.
Що стосується пармезану в складі, то його можете виключити, якщо хочете. Так само замінювати можна овочі.
Інгредієнти
- Ньокі — 450 г
- Жовтий болгарський перець — 1 шт
- Черрі — 300 г
- Червона цибуля — 1 шт., нарізана
- Консервований нут — 1 банка
- Оливкова олія — 2 ст. л.
- Часник гранульований — 1 ч. л.
- Сіль — ½ ч. л. (або на смак)
- Сушений орегано — ½ ч. л.
Покрокові інструкції
- Заздалегідь розігрійте сковороду до 200 градусів за Цельсієм, а деко накрийте пергаментом.
- Викладіть ньокі, нарізані овочі, збризніть олією і притрусіть улюбленими приправами з гранульованим часником і орегано. Не забудьте посолити, після чого гарненько все перемішайте.
- Випікайте приблизно 25 хвилин, поки томати не почнуть ніби лопатися, а в ньокі не утвориться легка скоринка.
- Під час подачі бажано прикрасити тарілки свіжим базиліком, скропити страву бальзамічним оцтом і посипати пармезаном. Смачного!
А ще на обід або ранню вечерю чудово підходить салат із м'ясом і кунжутом.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні