Ніжне орзо з судаком – ідеальна вечеря за 15 хвилин
Легка страва стане улюбленою для всієї родини

Ніжне орзо з судаком/Фото: AI
Ця страва поєднує ніжне, вершкове орзо та соковите філе судака, обсмажене до хрусткої скоринки. Ароматний тим’ян, часник і бекон додають особливу глибину смаку, створюючи ресторанну подачу просто вдома.
Інгредієнти:
- Орзо.
- 100 г вершкового масла.
- 50 г оливкової олії.
- 150 г бекону з м’ясною прошаркою.
- 200 мл бульйону.
- Сіль, перець.
- 100 мл вершків.
- Філе судака.
- Тим’ян.
- 3 зубчики часнику.
Приготування:
Обсмажуємо розчавлений часник на маслі 30 секунд. Додаємо орзо, заливаємо бульйоном (або водою) і тушкуємо майже до готовності. Солимо, вливаємо вершки та готуємо ще 2 хвилини.
За 5 хвилин до готовності орзо розігріваємо сковороду, додаємо оливкову олію та вершкове масло. Викладаємо судака шкіркою вниз, солимо, додаємо гілочки тим’яну й обсмажуємо з кожного боку по 2 хвилини.
Пельмені з сиром і сметаною на сковорідці: новий смак та аромат звичної страви.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!