ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Фінський млинець: нашумівший рецепт

Рецепти 11:37 - 10 березня 2025

Покроковий рецепт приготування Фінський млинець

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Фінський млинець. Дуже нашумівший рецепт. Це дуже-дуже смачно!

...Не знаю чи фіни про нього знають, але це неймовірно, перекажіть їм якщо в них будете.

Що треба:

  • яйця - 3 шт;
  • борошно - 200 г;
  • молоко - 420 мл;
  • масло (розтопити) - 30 г;
  • цукор - 1-2 ст.л;

Начинка: яку любите, може бути і солодка і солена.

Я для крему взяла:

  • вершковий сир - 300 г;
  • вершки 30% - 70 мл;
  • цукрова пудра - 70 г;
  • ягоди (вишні, суміш ягід, або які любите) - 300-400 г;
  • цукор - 1-2 ст.л;
  • крохмаль - 1 ст.л.

Приготування:

Для приготування млинця всі інгредієнти для тіста (масло має бути розтоплене) змішати та збити міксером або погружним блендером (як вам зручніше) до однорідної маси без грудочок. Дати постояти 10 хвилин і вилити на бляху застелену ПРОСИЛІКОНЕНИМ пергаментом. Випікаємо в попередньо розігрітій духовці при температурі 230 градусів 15-20 хв.до зарумʼянення.(млинець буде нерівномірно підніматися, так має бути). Зняти з пергаменту, перемастити кремом, викласти начинку і завернути. Відразу можна їсти або на трохи помістити в холод.

Для крему: всі інгредієнти холодні (сир, вершки і цукрову пудру) збити до густого стану).

Ягідна начинка: проварити ягоди з цукром до розчинення цукру. Далі додати крохмаль і варити помішуючи до густого стану. Охолодити перед додаванням в рулет.

Шоколадний медовик за 20 хвилин: готується швидко та дуже смачний.

Джерело: cook_julija_simonchuk

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин