Фінський млинець: нашумівший рецепт
Покроковий рецепт приготування Фінський млинець

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Фінський млинець. Дуже нашумівший рецепт. Це дуже-дуже смачно!
...Не знаю чи фіни про нього знають, але це неймовірно, перекажіть їм якщо в них будете.
Що треба:
- яйця - 3 шт;
- борошно - 200 г;
- молоко - 420 мл;
- масло (розтопити) - 30 г;
- цукор - 1-2 ст.л;
Начинка: яку любите, може бути і солодка і солена.
Я для крему взяла:
- вершковий сир - 300 г;
- вершки 30% - 70 мл;
- цукрова пудра - 70 г;
- ягоди (вишні, суміш ягід, або які любите) - 300-400 г;
- цукор - 1-2 ст.л;
- крохмаль - 1 ст.л.
Приготування:
Для приготування млинця всі інгредієнти для тіста (масло має бути розтоплене) змішати та збити міксером або погружним блендером (як вам зручніше) до однорідної маси без грудочок. Дати постояти 10 хвилин і вилити на бляху застелену ПРОСИЛІКОНЕНИМ пергаментом. Випікаємо в попередньо розігрітій духовці при температурі 230 градусів 15-20 хв.до зарумʼянення.(млинець буде нерівномірно підніматися, так має бути). Зняти з пергаменту, перемастити кремом, викласти начинку і завернути. Відразу можна їсти або на трохи помістити в холод.
Для крему: всі інгредієнти холодні (сир, вершки і цукрову пудру) збити до густого стану).
Ягідна начинка: проварити ягоди з цукром до розчинення цукру. Далі додати крохмаль і варити помішуючи до густого стану. Охолодити перед додаванням в рулет.
Шоколадний медовик за 20 хвилин: готується швидко та дуже смачний.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!