Запіканка з тунцем і в'яленими томатами
Цю страву варто спробувати всім

Фото: bbcgoodfood.com
Представляємо легку в приготуванні вечерю, яку можна дістати з духовки та подати на обідній стіл уже за 25 хвилин.
Інгредієнти
- Макарони - 500 г
- Подрібнені помідори - 400 г
- Чебрець - 4 гілочки
- Вершки - 300 мл
- В'ялені томати - 280 г
- Консервована кукурудза - 200 г
- Тунець - 3 банки
- Чеддер - 100 г
- Пармезан - 50 г
Рецепт
- Зваріть макарони згідно з інструкцією виробника в підсоленій воді.
- Для соусу проваріть на пательні з приправами та чебрецем помідори протягом 5 хвилин. Влийте вершки, перемішайте і тушкуйте 5 хвилин.
- Злийте воду з каструлі з макаронами. Полийте приготованим соусом, додайте кукурудзу, тунець і в'ялені томати. Перемішайте.
- Притрусіть тертим сиром двох видів і дайте йому розплавитися.
Також рекомендуємо запечений батат із фаршем і сиром.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні