Весняний рецепт: заливний пиріг з цибулею та яйцем
Ідеальний пиріг до перших страв або ж для перекусу

Заливний пиріг з цибулею та яйцем/Фото: скрін
Приготувати пиріг можна з легкістю і не обов'язково возитися з тістом. Пропонуємо вам рецепт смачного та ситного пирога з апетитною весняною начинкою, який вражає простим набором інгредієнтів.
Інгредієнти:
- яйця 2 шт.
- розтоплене масло 70 г
- кефір 400 г
- борошно 270 г
- сіль 1 ч. л
- цукор 0,5 ч. л
- розпушувач для тіста 1 ч. л (з гіркою)
- кунжут
Для начинки:
- яйця варені 5 шт.
- зелена цибуля 200 г
- сметана 2 ст. л.
- кріп
- сіль за смаком
Збийте яйця, додайте розтоплене вершкове масло, кефір і добре перемішайте.
Всипте сіль, цукор, борошно, змішане з розпушувачем, і ще раз перемішайте.
Наріжте варені яйця, зелену цибулю, кріп, додайте сметану і сіль.
Змастіть форму для запікання вершковим маслом, влийте більше половини тіста, викладіть начинку і залийте тістом, що залишилося.
Посипте пиріг кунжутом і випікайте за температури 180 градусів близько години.
Вибухове поєднання Італії та Мексики: особлива лазанья з курочкою
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!