Як приготувати золотисті млинці: знадобиться один секретний інгредієнт
Щоб млинці вийшли рум'яними, варто додати цей інгредієнт у тісто

Як приготувати золотисті млинці/Фото: Рexels
Наближається свято Масниці, а з ним - свято млинців. Пропонуємо дізнатися, як приготувати рум'яні та золотисті млинці, які потішать будь-кого.
Читайте також: Як приготувати ідеальні тонкі млинці
Як приготувати рум'яні млинці
Господині мають особистий рецепт цієї страви, однак іноді млинці виходять твердими та блідими. Найчастіше використовують рослинну олію, соняшникову чи оливкову. Такі інгредієнти роблять млинці резиновими.
Щоб вони вийшли пишними та рум'яними, варто замінити в рецепті рослинну олію вершковим маслом.

Як використовувати секретний інгредієнт
Вершкове масло потрібно правильно використовувати під час приготування млинців, а саме:
- розтопити 2-3 столові ложки вершкового масла
- дати трохи охолонути
- додати в тісто
- ретельно перемішати масу
Раніше ми писали, як приготувати пісочний пиріг "хвилинка". Смак цього пирога точно підкорить ваше серце.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!