Апетитна гаряча закуска: як приготувати хрусткі сирні палички
Смачна закуска з кількох видів сиру

Готуємо смачні сирні палички/Фото: Їмо ТБ
Пропонуємо приготувати легку, ніжну та дуже смачну закуску. Ведучі "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін та Людмила Барбір поділилися рецептом гарячих сирних паличок із різних видів сиру.
Що знадобиться:
- Сир фета – 100 г;
- Моцарелла – 100 г;
- Молоко – 100 мл;
- Яйце – 1 шт.;
- Розпушувач – 10 г;
- Сіль за смаком;
- Зелень – 1 пучок (петрушка, кріп, кінза чи базилік);
- Борошно - 300 г;
- Олія – для смаження.
Руслан Сенічкін також радить додати трохи пармезану. Його насичений смак покращить загальне враження від блюда.
Як готувати:
Натерти всі види сиру, пом'яти виделкою та змішати із зеленню. У цю масу підливаєте трохи молока і розпушувач, щоб палички після смаження набубнявіли і стали порожніми всередині. Так вони будуть виглядати ще апетитнішими, а текстура стане правильною.
За допомогою борошна та яйця сформуйте з сирної маси паличку. Смажте доти, поки виріб не обросте скоринкою з усіх боків.
Важливо, щоб сирна паличка не стала пористою та не забивалася мукою. Готовий делікатес подавайте з ягідним, часниковим соусом або зробіть соус із несолодкого йогурту з огірками.
Раніше ми писали, як приготувати ситний суп з яловичиною та бататом. Приголомшливий екзотичний суп із яловичиною точно сподобається вашим близьким.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!