ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Вчорашній рис вже не смакує? Зроби з нього хрумкий омлет із начинкою

Рецепти 12:27 - 26 червня 2025

Прості інгредієнти та мало часу для приготування: запорука смачного сніданку!

Вчорашній рис вже не смакує? Зроби з нього хрумкий омлет із начинкою

Вчорашній рис вже не смакує? Зроби з нього хрумкий омлет із начинкою/Фото: кадр з відео GetRecipe

Ця смачна вечеря займе лише 30 хвилин, а для її приготування вам знадобиться одна сковорідка та кілька простих інгредієнтів, таких як рис та яйця. Використовуйте будь-які овочі, які знайдете у холодильнику, а бекон можете змінити, наприклад, на курку.

Вам знадобиться:

  • 250 г готового рису
  • 7 яєць
  • 80 мл молока (1/3 чашки)
  • 1 ст. ложка олії
  • 100 г бекону, тонко нарізаного
  • 1 червоний болгарський перець, тонко нарізаний
  • 4 зелені цибулини, тонко нарізані
  • 60 мл соєвого соусу

Спосіб приготування:

  1. Покладіть рис в миску і розімніть його виделкою. Яйця з молоком взбийте в окремій ємності.
  2. Попередньо розігрійте пательню на високу температуру. Нагрійте олію, додайте бекон і смажте його 3 хвилини до золотистої скоринки. Потім додайте нарізаний перець, цибулю та інші овочі, які ви проготували раніше. Готуйте ще хвилину.
  3. Додайте рис і готуйте ще 2 хвилини або до того моменту, поки всі інгредієнти не прогріються. Налийте яєчну суміш рівномірно поверх рисової суміші, рухаючи сковорідку, щоб покрити весь рис. Зменшіть вогонь до середнього і накрийте сковорідку. Готуйте 4-5 хвилин, поки яйце не почне схоплюватися, а згодом стане золотистим і підніметься.
  4. До омлету добре смакуватиме соєвий соус, зверху можете додати цибулю для прикраси. Смачного!

Читайте також: Кулінарна класика з витонченим акцентом: куряча печінка у мадері

Джерело: taste.com

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин