Вчорашній рис вже не смакує? Зроби з нього хрумкий омлет із начинкою
Прості інгредієнти та мало часу для приготування: запорука смачного сніданку!

Вчорашній рис вже не смакує? Зроби з нього хрумкий омлет із начинкою/Фото: кадр з відео GetRecipe
Ця смачна вечеря займе лише 30 хвилин, а для її приготування вам знадобиться одна сковорідка та кілька простих інгредієнтів, таких як рис та яйця. Використовуйте будь-які овочі, які знайдете у холодильнику, а бекон можете змінити, наприклад, на курку.
Вам знадобиться:
- 250 г готового рису
- 7 яєць
- 80 мл молока (1/3 чашки)
- 1 ст. ложка олії
- 100 г бекону, тонко нарізаного
- 1 червоний болгарський перець, тонко нарізаний
- 4 зелені цибулини, тонко нарізані
- 60 мл соєвого соусу
Спосіб приготування:
- Покладіть рис в миску і розімніть його виделкою. Яйця з молоком взбийте в окремій ємності.
- Попередньо розігрійте пательню на високу температуру. Нагрійте олію, додайте бекон і смажте його 3 хвилини до золотистої скоринки. Потім додайте нарізаний перець, цибулю та інші овочі, які ви проготували раніше. Готуйте ще хвилину.
- Додайте рис і готуйте ще 2 хвилини або до того моменту, поки всі інгредієнти не прогріються. Налийте яєчну суміш рівномірно поверх рисової суміші, рухаючи сковорідку, щоб покрити весь рис. Зменшіть вогонь до середнього і накрийте сковорідку. Готуйте 4-5 хвилин, поки яйце не почне схоплюватися, а згодом стане золотистим і підніметься.
- До омлету добре смакуватиме соєвий соус, зверху можете додати цибулю для прикраси. Смачного!
Читайте також: Кулінарна класика з витонченим акцентом: куряча печінка у мадері
Джерело:
taste.com
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні