ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Рецепт картопляного паштету до овочів і риби

Рецепти 11:20 - 30 квітня 2022

Поділимося, як приготувати традиційну грецьку закуску з картоплі

Рецепт паштету

Грецька закуска — скордалья. Фото: Original Recipes By Mashed

Пропонуємо приготувати грецьку скордилью. Це соус- закуска, який набагато рідший за консистенцією порівняно з пюре. Подають його до овочів та риби або використовують як гарнір.

На батьківщині вона подається до смаженої тріски або намащується на свіжий хліб.

Інгредієнти для скордильї:

  • вода – 3 ст. л.;
  • картопля – 2 шт.;
  • олія оливкова – 100 мл;
  • горіхи волоські – 40 г;
  • сіль, перець;
  • сік лимона – 2 ст. л.;
  • хліб білий – 100 г;
  • часник – 5 зубчиків.

Читайте також: Рецепт буковинського борщу

Як приготувати скордилью:

  1. Вам необхідно хліб замочити у воді. Картоплю відварити у кожушках, натерти на дрібній тертці.
  2. Далі з'єднати горіхи, лимонний сік та часник, подрібнити за допомогою блендера.
  3. Поєднайте картоплю, горіхи, сіль та перець, подрібнити в блендері.
  4. Додайте 30 мл оливкової олії та ще раз подрібніть. Залишилось додати решту олії і добре перебити, за необхідності можна додати трохи води.

Смачного вам!

Великдень вже минув, однак напевно ще декілька пасок у вас залишились. Тож ми ділимося крутими рецептами, що можна приготувати з черствої паски.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин